ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בנסקו או בורובץ'

פורום סקי וסנובורד
    אתר סקי בבורובץ בולגריה בנסקו סקי
    4
    5
    2081
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • eyal_orly
      eyal_orly נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו משפחה עם 2 ילדים (13,8), ומתכננים לראשונה סקי בדצמבר בהרכבה עצמית.

הזמנו כבר טיסה לבולגריה ל- 18-25.12.19 ומתלבטים בין שני האתרים.

מכיוון שאין לנו ניסיון (לא מחשיבה את היום הבודד בחרמון בחורף האחרון...), אין לנו צורך באתר גדול או מסלולים מאתגרים במיוחד. כמו כן, אין צורך בבילויים לערב.

השיקולים שלנו הם מחיר צנוע (גם לסקי פס וגם לציוד השכרה), אתר פחות עמוס, מדריכים טובים (גם לילדים אך במיוחד בשבילי) ומכיוון שמדובר עדיין בתחילת העונה אתר עם סיכוי טוב יותר לשלג…

אלו מהשניים עדיף עבורינו?

(לציין שבאתר של בורובץ טרם פורסמו מחירים לעונה הקרובה, ואין לי מושג אם זה יותר זול/ יותר יקר מבנסקו).

אשמח לעזרתכם,

אורלי

מיכל ע yanivparan 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל ע
        מיכל ע @eyal_orly נערך לאחרונה על ידי

@eyal_orly

כיוון שהטיסה כבר הוזמנה ומדובר בתאריך שהוא בשולי העונה, אני הייתי מחכה לרגע האחרון ובוחרת אתר לפי המסלולים הפתוחים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • כהן מיקי
          כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

ממש לא שלהי העונה, חופשת ה”כריסמס” של בתי הספר בבולגריה מתחילה ב- 22.12 – 01.01. כנ”ל יוצאים לחופש בכל מערב אירופה ב 22.12. צפה לחצי חופשה שני עמוס למדי. לגבי תפוסת מלונות, מתי כדאי להזמין והיכן. ניתן למומחי בולגריה לענות.

כדאי לבדוק גם, באיזה אתר יש כיסוי נרחב יותר של תותחי שלג.

מיכל ע תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מיכל ע
            מיכל ע @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

סליחה עם הטעתי לגבי חופשת הכריסמס. זה משתנה בין הארצות השונות באירופה - באיטליה למשל האתרים מתמלאים רק אחרי חג המולד (25.12). 

• yanivparan
              yanivparan @eyal_orly נערך לאחרונה על ידי

@eyal_orly

דצמבר זה עדין מוקדם  לאתרי בולגריה,  הייתי בינואר והיה די גרוע , בכללי בולגריה, לדעתי עדיף סוף פברואר, כמובן שזה יכול להשתנות בכל שנה. 

בורובץ יושב על תחילת המסלולים ויותר נוח מבחינת גישה במסלולים. בנסקו  אתר יותר גדול ויתר חדיש אבל כדי להגיע למסלולים צריך לעלות בגונדולה שהיא די עמוסה  בשעות הבוקר שניהם אתרים טובים למתחילים בבולגריה זולה  בכל פרמטר לעומת מערב אירופה. תחזיקו אצבעות לשלג טוב.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון