ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מבקשת המלצות לטיולים מדרום לאמסטרדם

פורום טיולי משפחות
    אוטרכט אמסטרדם הולנד
    4
    4
    855
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לילוווו
      לילוווו נערך לאחרונה על ידי

הי, זוג +3 (13,10,5), מגיעים באמצע אוגוסט להולנד לשישה ימים מלאים.

אני די סגורה לגבי המסלול בימים הראשונים, ומתלבטת לגבי היומיים האחרונים. בלילה האחרון נישן בחווה ליד אוטרכט ואני מתלבטת מה מתאים יותר להרכב המשפחתי ביומיים האלה- חושבת על שילוב בין מוזיאון הרכבות באוטרכט וטיול בה, ליידן ומוזיאון גוף האדם, ואמסטרדם (חשבתי על טיול ובית אנה פרנק). איך מומלץ לשלב את שלוש המקומות ביומיים? האם כדאי להגיע לשני המוזיאונים ביומיים האלה או לוותר על אחד מהם?

ובכלל אשמח לשמוע המלצות על שני המוזיאונים ועל בילוי של חצי יום עד יום באמסטרדם. תודה.

ronit77 סיון רביבו 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronit77
        ronit77 @לילוווו נערך לאחרונה על ידי

@לילוווו

ממליצה על מוזיאון תיבות הנגינה באוטרכט.

לגבי בית אנה פרנק: כב להזדרז ולהזמין כרטיסים ! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • סיון רביבו
          סיון רביבו @לילוווו נערך לאחרונה על ידי

@לילוווו

היינו במוזיאון גוף האדם בליידן. אני נהנתי , הילדים פחות 🙂 לטעמי מוזיאון מושקע וחווייתי, אבל צריך לדעת טוב אנגלית כדי לעקוב אחרי ההדרכה. הקבוצות קטנות ולא הרגשתי שאני יכולה לתרגם להם יותר מידי בלי להפריע לקבוצה.

היינו בחצי היום הראשון, אח”כ המשכנו לפארק המים שנמצא לידו והיה מלהיב מאוד, מגוון מגלשות , גם אקסטרימיות וגם רגועות יותר, אבובים, בריכת גלים וכו. הכל מקורה כך שניתן להינות בכל מזג אוויר (יש גם לונה פארק במתחם בתשלום נפרד, אנחנו וויתרנו). אצלנו היה יום גשום יחסית והיה נפלא.

להגיע לאמסטרדם לחצי יום זה נראה לי מיותר. אצלי עפו על העיר, כך שלמרות שהתכנון היה ליום אחד, חזרנו ליום נוסף. בגילאים שלכם הייתי בהחלט ממליצה. יש לא מעט אטרקציות, והיא נעימה וכיפית. לבית אנה פרנק אגב, הכרטיסים נחטפים, אז תוודאו בכלל שנשארו כרטיסים ליום שתכננתם. למיטב ידיעתי לא ניתן להיכנס ללא הזמנת כרטיסים מראש.

• racheldag
            racheldag נערך לאחרונה על ידי

שימי לב שההסבר במוזיאון גוף האדם בליידן הוא באנגלית. אם הילדים לא מבינים זה עשוי להיות קצת מסורבל.

האמת, אני הייתי שוכרת אופניים ויוצאת לטייל בסביבת החווה. האזור סביב אוטרכט הוא אחד היפים בהולנד. לרכב לאורך נהר הווכט, לבקר בכפרים היפים שם. תענוג אמיתי, אולי אפילו יותר ממוזיאון זה או אחר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון