צריכה עזרה דחוף קונקשן ביוסטון
-
יש לי טיסת חזרה מווגאס עם קונקשן ביוסטון של שעה, (הטיסה ליוסטון עם חברה אמריקאית) טיסת המשך מיוסטון עם טורקיש איירליין. האם אני צריכה לאסוף את המזוודות או שהן ממשיכות לבד?
איך אני יודעת לאיזו קומה או איזור לגשת?
אני ממש דואגת אם מישהו מכיר את הנהלים ביוסטון אשמח מאוד לסיוע.
-
צריכה עזרה דחוף קונקשן ביוסטוןהטיסה ליוסטון על אותו כרטיס כמו ההמשך עם טורקיש ?
אם כן, המזוודה תמשיך עד לישראל.
הקונקשיין ביוסטון לא שונה משום קונקשין בשדה תעופה אחר.
לא עשיתי בעבר קונקשיין בדרך לארץ, אבל תכלס צריך לחפש את איזור ה TRANSIT או ללכת לגייט. יש עמדות INFO שאפשר לשאול שם.
-
צריכה עזרה דחוף קונקשן ביוסטוןכמו שכתב קודמי - אם טיסה על אותו כרטיס אז מזוודות ממשיכות ליעד הסופי
לגבי להכין להמשיך - לא מכיר את שדה ביוסטון - כדאי לבדוק בכרטיס האם הטרמינל בו נוחתים זהה לטרמינל ממנו ממריאים.
אם כן - אז מעבר בדרך כלל פשוט ביותר - רק לחפש בלוח טיסות אלקטרוני מאיזה שער יוצאת הטיסה.
אם לא - שיורדים צריך לחפש שלטים המכוונים לכיוון הטרמינל הרצוי
-
צריכה עזרה דחוף קונקשן ביוסטוןרק הערה קטנה,
כעקרון ניתן לשרשר כבודה גם כאשר שתי הטיסות בכרטיסים נפרדים. זה לא שיגרתי, זה בטח לא נעשה אוטומטית אבל זה אפשרי.
אם הטיסה הפנימית היא של יונייטד אז לא צריכה להיות בעיה.
-
צריכה עזרה דחוף קונקשן ביוסטוןמאוד קשה להסביר על הנהלים כי אין פרטים נוספים: באיזו חברה מגיעים? מהיכן? לאיזה טרמינל?
אני מניח שאתם מגיעים בטיסת פנים ליוסטון עם יונייטד, ושם עוברים לטיסה של טורקיש?
אם כך, אתם תגיעו לטרמינל C ותעברו ברגל ללא בדיקות ביטחון נוספות אל טרמינל D משם יוצאת טורקיש. המזוודות ימשיכו לבד, אין צורך לאסוף אותן שם.
בצאתכם מהמטוס תאתרו מסך שבו מראים את לוח הטיסות ותראו לאיזה שער צריך להגיע בטרמינל D.
אם יש לכם חבילת גלישה, תתקינו את האפליקציה של טורקיש (או של יונייטד) וכך תוכלו לדעת את שער ההמראה כבר בנחיתה ביוסטון אפילו לפני שיצאתם מהמטוס.