הפירנאים בקיץ 2020
-
שלום לכולם
אנחנו לקראת תכנון טיול לקיץ 2020, היעד שהחטלנו זה הפירנאים,
אנחנו משפחה (2 מבוגרים ו3 ילדים) שאוהבת טיול טבע מפלים, אגמים, נחלים
אני בשלב הזמנת הטיסות , אני רואה שכולם מזמינים טיסות מברצלונה, למרות שטולוז (יעד של איזיגט) יותר קרוב לאיזור
מה הסיבות לכך?
אנחנו מתכוונים לקחת רכב למשך 12 יום, האם העלויות של רכב בספרד יותר זולות מצרפת ?
אשמח לקבל למי שעשה קישור לטיול הפירנאים
תודה
-
@Ami__
לטולוז יהיו אז טיסות איזיג’ט, היום אין טיסה ישירה אז מעדיפים ישירה לברצלונה.לגבי רכב אתה יכול לבדוק באתרי הזמנת טיסות, מלונות ורכב.
-
@Ami__
אנחנו עשינו את הפרינאיים הצרפתיים מטולוז (טסנו עם טיסה פנימית של איזיגט בתוך אירופה)
אני לא יודעת אם יש היום טיסות ישירות לטולוז. לפני שנתיים לא היו.
יתכן וזה שיקול של חלק מהאנשים.
בכל מקרה-באזור טולוז יש כמה אטרקציות נהדרות עם ילדים. אנחנו מאוד נהננו מהאזור.
עיר גדולה כמו ברצלונה-זה לא.
מי שלא היה בברצלונה ורוצה לשלב אותה עם הפירנאיים זה שילוב טיבעי.
במיוחד אם רוצים לשלב פארק שעשועים גדול. את זה אין בטולוז או סביבתה.
-
@Ami__
אתה יודע שהפירינאים זה רכס הרים ענק שמתחיל בים התיכון ונגמר באוקינוס האטלנטי?
אתה לא יכול להגיד שטולוז יותר קרובה לפירנאים מברצלונה כי השאלה היא לאיפה בפירנאים. Ainsa נמצאת באותו מרחק. אתרים ספרדיים שנמצאים ממזרח לAinsa, כמו Sort או Nuria למשל, יותר קרובים לברצלונה.לברצלונה יש כל יום טיסות של אלעל, ארקיע, אייר אירופה. אז יותר נוח למצוא טיסה בתאריכים שמתאימים לך. בניגוד לטולוז שיש אליה טיסות רק לפעמים.
-
@Ami__
אנ ממליצה על בורדו – יש טיסות ישירות של איזגט. (צריך לודא כי הם משנים כל הזמן את הלוח שלהם)
אומנם אנחנו נסענו לחבל הבסקים וצפון ספרד , שכרנו רכב בשדה , אבל נסיעה על כביש מהיר (עולה לא מעט כסף) אבל חלקה ועוברת בכיף.
-
בורדו הרבה יותר רחוקה. אפילו ל Pays Basque קרוב יותר מטולוז מאשר מבורדו והכביש הרבה פחות פקוק.לפארקים במזרח הפירנאים ומרכזם טולוז אידיאלית, מברצלונה הנסיעה קצת יותר ארוכה בזמן לרובם, לא ממש משמעותי.
ובונוס, השעות בטולוז יותר נוחות והטיסה קצת יותר קצרה.
-
מציעה שנחכה שפותח השרשור יחזור--- כדי להבהיר נקודות ולא נמשיך להקפיץ את השרשור כשהוא...בחזקת נעלם.