תכנון טיול באוקטובר
-
אני מבקשת את עזרת הפורום בקבלת התייחסות לתכנון טיול באוקטובר. אנחנו נהיה באוקטובר בתאילנד ( כ- שני זוגות , בגילאי 50+ ) בפעם הראשונה . יש לנו 10 ימים נטו ( ללא הימים של הטיסות ). בתחילה חשבתי להתמקד בביקורים בערים ומקומות שאינם מצריכים טיסות.. חשבתי לבקר בקצ'נבורי ( כ שני לילות ) הואין ( כשלושה לילות ) פאטיה ( כשני לילות ) ושלושה לילות אחרונים בבנגקוק. חבר טוב שלנו שמטייל בתאילנד שנים רבות , אמר לי שחיייבים להיות בצפון ( צאנג מאי והסביבה ) ושהאטרקציות בקרבת בנגקוק אינן מתקרבות באיכותן לאטרקציות בצפון... הכוונה לאתרי אומגות , פילים וכו'. מה דעתכם ? בחירת במסלול של צפון תאילנד יחייב אותנו בטיסות פנימיות.
תודה מראש.
-
תכנון טיול באוקטוברמבלי להתייחס ספציפית לשאלות קחי בחשבון שמבנגקוק לצ'אנג מאי זה שעה טיסה
ומבנגקוק להואין זה שעתיים וחצי שלוש נסיעה.
אני אמנם לא יודע מה עומד מאחורי השיקול של "בלי טיסות"אבל ייתכן שהוא שיקול מוטעה.
-
תכנון טיול באוקטוברתודה על ההתייחסות... אם כך, אני מבינה כי גם לדעתך כדאי להקדיש זמן לצפון.. האם תכנון טיול לצאנג מאי, קוסמוי ( במידה ומזג האוויר יאפשר) ובנגקוק , זה מסלול ראוי ל טיול של עשרה ימים?
-
תכנון טיול באוקטוברהתכנון שלכם גרוע מאוד.על הנייר זה נראה נחמד.יומיים פה יומיים שם.בפועל, זה טירטור.צק אין צק אאוט נסיעות אריזת מזודות פריקץ מזוודות וכו.2 יעדים מקסימום.צפון 5 ימים.פוקט או קוסמוי 5 ימים.זהו.
-
תכנון טיול באוקטוברהואה הין מתאים לפעם השנייה והשלישית בתאילנד
ובטח לא באוקטובר.
פאטיה קרוב לבנגקוק יחסית ואחלה "קרחנה," לא בטוח
שיתאים לכם.
5 ימים צפון 5 ימים קוסמוי ואם תרצו בנגקוק תורידו יום
אחד מאחד המקומות.
-
תכנון טיול באוקטוברתודה רבה לכולם על ההתייחסות. נפעל בהתאם להמלצותיכם.

-
תכנון טיול באוקטוברממליץ לכם
טיסת המשך מבנגקוק לצ'יאנג נאי 5 ימים של פעילות
ולאחר מכן טיסה לקוסמוי ישירה 4 ימים
וטיסה לבנגקוק ליום
-
תכנון טיול באוקטוברלא מומחית, ובעצמי מלבטת לגבי תכנון טיול משפחתי לתאילנד באוקטובר, אולם ממה שהבנתי קוסמוי באוקטובר לא מומלץ, עדיף בצד המערבי (קראבי, פוקט, קאו לאק) וגם שם עלול להיות גשום.
-
תכנון טיול באוקטוברmoga האם הואה הין לא מתאימה לאוקטובר ? כי גם אנחנו בדיוק מתלבטים לגביה .
תודה
-
תכנון טיול באוקטובררוב תאילנד לא מתאימה באוקטובר מבחינת
מזג אוויר, בהואה הין מה שמפריעה במיוחד
חוץ ההגשם זה הרוחות מפני שזה אזור חוף
פתוח של 10 ק"מ.
עדיף קוסמוי או פאטיה.
-
תכנון טיול באוקטובראי אפשר לתכנן שום דבר באוקטובר מזג אוויר מאוד לא יציב ולא מומלץ לנסיעה.