טיול לדרום אמריקה
-
אהלן,
מתכננת טיול של בן 5-6 חודשים שיתחיל בקרנבל בברזיל בפברואר ויגמר בסביבות יולי במקסיקו (בתיקווה). המדינות החשובות לי הם – ברזיל , ארגנטינה , פרו , בוליביה ומקסיקו . אפשר להכניס עוד מדינות אם זה יעזור לי להגיע למקסיקו.
צריכה עזרה בתכנון הטיול מבחינת מדינות , כמה זמן לשהות בכל מדינה , והאם תקציב של סביבות ב35,000 שקל יספיקו לטיסות ומחייה.
בנוסף מחפשת סוכן נסיעות שיעזור לי לסגור את הטיסות.
אשמח לעזרה !!
-
רוני, אני חושבת שאת בתקציב נמוך מידי לתקופה שאת רוצה. לגבי מקסיקו שהיא בתחום של מרכז אמריקה אין לי מספיק מידע
לגבי דרום אמריקה:
ברזיל היא המדינה היקרה ביותר, ובתקופת הקרנבל היא עוד יותר יקרה!
ארגנטינה ואני מניחה שגם תזגזגי לצ’ילה גם הן מדינות די יקרות
פרו ובוליביה הן מדינות זולות יותר, אם תוסיפי את קולומביה, אז גם היא בתחום המדינות הזולות יותר
הנחת האצבע היא שצריך 8-10 אלפים לחודש, תלוי במידת ההתכלבות, ואופי הטיול בעיקר טבע, או גם הרבה אטרקציות ומסיבות.
תמיד תמצאי את המוצילר שיספר שהוא עשה בפחות, אבל אז אם תרדי לרזולוציות תגלי, שהוא ויתר על כל האטרקציות והטרקים השווים, הוא חי כמו כלב, וחשב על כל שקל שהוציא.
בטיול פגשתי אנשים שויתרו על גלידה או שוקולד כי זה לא בתקציב. והשאלה אם באה לבלות או לסבול?)
צריך לקחת בחשבון שבארץ משאירים סכום דומה טרום היציאה עבור כרטיס, ציוד (מוצילה, תיק יום, נעלים, ביגוד וכד), חיסונים, וביטוח.
כך שלדעתי אם את רוצה לצאת לתקופה של 6 חודשים כדאי שיהיה לך לפחות 65 אלף שח