ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד עם תינוק

פורום תאילנד
    דרום תאילנד טיסות פנים צפון תאילנד תאילנד תחבורה ציבורית ומוניות בדרום תאילנד
    5
    7
    995
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • jaf200
      jaf200 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים לטייל בחודשים אוקטובר- נובמבר לבערך שלושה שבועות – חודש ורוצים לטייל גם בצפון וגם בדרום. התינוק בן שנה ושבעה חודשים ואנחנו דתיים. כמה שאלות :

1. מה אתם חושבים על הזמן? יכול להיות שזה יותר מידי? עדיף לקצר לכיוון השבועיים וחצי?
      2. צפון ודרום- אפשר להספיק את שניהם וגם להינות או שכדאי להתמקד באזור אחד? ואיזה עיירות/ אזורים כדאי ? 
      3. טיסות פנימיות- עדיף להזמין מראש או בתאילנד? 
      4. איזה איים הכי עדיפים בדרום? 
      5. טיפים והמלצות לטיול עם תינוק יתקבלו בברכה! 

תודה רבה למשיבים !! 🙂

דוקטור דו ליטל karnielr 72amalia 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @jaf200 נערך לאחרונה על ידי

@jaf200

אני ממליץ בחום להתייעץ עם רופא ילדים ורופא מטיילים לפני שיוצאים עם תינוק למדינה כמו תאילנד.

גם אם הרופא מאשר לא הייתי מתרחק ממקום בו אפשר להגיע לבית חולים מערבי בזמן קצר, בעיה פשוטה במקום מערבי יכולה להפוך למסכנת חיים במקום אחר.

לפי דעתי שלושה שבועות – חודש ממש לא יותר מידי זמן כדי לטייל בתאילנד, להיפך זהו זמן קצר מידי. אבל זה לפי מה שאני הייתי רוצה לראות ולעשות שם.

אתם צריכים לתכנן את האטרקציות שאתם רוצים לחוות ולתכנן את הזמן בהתאם

jaf200 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • jaf200
          jaf200 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

תודה רבה על התגובה המהירה! כמובן שאנחנו הולכים להתייעץ ולהתחסן במור ונקבל מהרופא כל ההנחיות. חשוב בהחלט!

על איזה מקומות לא היית מוותר בתאילנד? משהו שווה לראות, אשמח אם תציין צפון/ דרום.

תודה רבה!

Sailor דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Sailor
            Sailor @jaf200 נערך לאחרונה על ידי

@jaf200

למה במור? לכו למרפאה בבית חולים, הרבה יותר רציני ומקצועי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • karnielr
              karnielr @jaf200 נערך לאחרונה על ידי

@jaf200

לא כל סכנה בריאותית מכוסה על ידי חיסון, כשהייתי בצפון (לא לאחרונה) היתה סכנת מלריה (דורשת כדורים) ומכר שלי חטף מחלת דנגי באחד האיים, אין חיסון נגדה. עם תינוק בגיל כזה לא הייתי מתקרבת לצפון ולא לאיים ולו רק בגלל שירותי הרפואה הבסיסיים ביותר שיש שם (ראינו).

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל @jaf200 נערך לאחרונה על ידי

@jaf200

חיסון ברור שחשוב אבל לא כל דבר נפתר בחיסון,

בעיה פשוטה יחסית כמו שלשול וחום גבוה לתינוק במדינה מערבית יכולה לבוא על פתרונה בקלות יחסית, בעולם שלישי יכולה להסתיים במוות או נכות קשה.

חוזר על ההמלצה שלי, לא להתרחק ממקומות בהם יש רפואה מערבית טובה, למשל בבנגקוק יש בתי חולים פרטיים מערביים טובים.

בשלושה שבועות הייתי נאלץ לוותר על הרבה דברים שחשובים לי בתאילנד, אתם הייתם רוצים לטייל טיול שמעניין אותי או אתכם? לא כדאי שתבררו מה מעניין אתכם ולא אותי?

• 72amalia
                  72amalia @jaf200 נערך לאחרונה על ידי

@jaf200 

טיילתי בתאילנד עם תינוקות (גם קצת יותר קטנים ממה שאת ציינת) והיה מדהים! מכל בחינה אפשרית

אני מסכימה לחלוטין עם מה שקעקוע של דרקון אמר – אני חושבת שחשוב מאוד להשאר באזורים המרכזיים והגדולים איפה שיש  בתי חולים פרטיים מעולים – למקרה ו….. כולם אומרים “הכל יהיה בסדר, לא יקרה כלום” אבל בפעם אחת שיקרה משהוא, אפילו הכי קטן וותצטרכו רופא – חשוב להיות במקום שיש גישה מהירה למרפאה  / בית חולים  טוב ….. לצערי אני יכולה להעיד על כך מניסיון.

אוקטובר -נובמבר זו תקופה טובה לצד של פוקט, קראבי …. אפשר לחלק את הזמן בין צ’אנג מאי, פוקט ובנגקוק יש המון מה לראות ומה לעשות ביעדים האלו.

כן ממליצה להזמין הכל מראש – אתם לא צריכים להסתובב  עם תינוק ולחפש איפה לישון מחר – מזמינים הכל מראש, יושבים עכשיו בבית, בודקים ומשווים מחירים, רמות של מלונות … ומחליטים.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון