טיול שלכת בניו אינגלנד
-
שלום,
אשמח לקבל עזרה בתכנון:
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים בוגרים, רוצים לצאת ב-13/10 מניו-יורק לכיוון וורמונט-ניו-המפשיר. טיסה חזרה לארץ ב-20/10 מניו-יורק. כלומר, מדובר ב-6 לילות של טיול, כאשר את הלילה האחרון (19/10) לפני הטיסה נעשה בניו-יורק.
מנסיון העבר, אנחנו מעדיפים לא להחליף בכל לילה מקום לינה, אלא לנסות למצוא נקודת "כוכב" כלשהי ל-3-4 ימים, ולצאת ממנה לטיולים.
בצורה כזו אנחנו מכירים יותר טוב את האזור (גם אם מפסידים חלק מהאטרקציות היותר רחוקות), ומשלבים טיולים רגליים עם נופש.
כך למשל טילנו בשנה שעברה בהרי האדירונדק - ישנו 4 לילות בלייק פלאסיד, ויצאנו משם לטיולים. היה מושלם.
השנה רצינו לראות את אזור ההרים הירוקים וההרים הלבנים, אבל קשה לי למצוא "כוכב" אחד או שניים שישלבו נקודת מוצא נוחה למגוון אתרים ומסלולים, מרחקי נסיעה סבירים, ומקום יפה ונעים ללינה (לייד אגם למשל..).
אם יש למישהו רעיון - מאד אשמח לשמוע.
בתודה מראש,
תמי
-
טיול שלכת בניו אינגלנדלא היינו בהרים הירוקים (אולי הפעם, במקביל אליכם), אבל נדמה לי שאם תתמקמו באיזור לינקולן, תוכלו לתת גיחות יומיות לכל האתרים בהרים הלבנים ו/או איזור ורמונט, משם תעברו להרים הירוקים (מניח ששני לילות יספיקו) לטיולים נוספים לפני חזרה לניו-יורק.
-
טיול שלכת בניו אינגלנדשלום
מדובר על 6 לילות
יש גם את הדרך הלא קצרה מניו יורק אל ומהנקודות הגבוהות יותר בניו אינגלנד.
מסכים עם שמר לחלוקה שהציע .
בוורמונט הייתי מתמקם על כביש 4 החל מוודסטוק שנמצאת במזרח וורמונט.
אפשר גם בקילינגטון על כביש 100 המבוקש.
מוני