ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סנטר פארק בהולנד

פורום טיולי משפחות
    4
    4
    9798
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רעיה1110
      רעיה1110 נערך לאחרונה על ידי

יש לי כמה שאלות:
      בגלישה באתר ראיתי שרבים נסעו לפארק אמהוף ליד אמסטרדם. האם משהו מכיר פארקים נוספים של סנטר פארק ויכול להמליץ?
      2. האם משהו היה בקמפרונן? נראה בתמונות טוב. או באחד הפארקים שבבלגיה?
      3. איזה פארק עדיף לי מבחינת מרחקים? אני מעונינת לבקר בחיטהורן, אפטלינג, מוזאון פתוח הארנהיים או אחר, אפשרות לדולפינריום או כל המלצה אחרת.
      כמובן שאני מעדיפה מרחקים קצרים.
      4.חברת גרייבר משווקת את סנטר פארק בישראל. האם משהו הזמין ישירות מהאתר שלהם? יש להם מבצעי הרגע האחרון יותר טובים ממה שגריייבר מציעים?
      תודה רבה למי שיענה לי.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ro23
        ro23 נערך לאחרונה על ידי

סנטר פארק בהולנד
        כתבתי "יומן מסע להולנד ובלגיה" בפורום לפני שבוע. שהייתי בשני פארקים של סנטר פארקס בשתי הארצות. קראי והשכילי.
        אם יש לך שאלות נוספות:

רונן
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yoav_zamir
          yoav_zamir נערך לאחרונה על ידי

סנטר פארק בהולנד
          רעיה שלום,

היינו בשני הפארקים (איימהוף וקמפרוונן). שניהם מצויינים. היתרון של איימהוף הוא מיקומו המרכזי (כחצי שעה מאמסטרדם) ולפי המקומות שאת רוצה להיות בהם עדיף לך לשהות בו.
          להוזלה משמעותית של המחיר, תזמיני ישירות (בטלפון) דרך סנטר פארקס WWW.CENTERPARCS.COM טלפון 31-10-4989619

דורית
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • סיגלית
            סיגלית נערך לאחרונה על ידי

סנטר פארק בהולנד
            אין ספק שהמיקום של דה אמהוף הוא הטוב ביותר לטיולי כוכב ביעדים שציינת.
            הפארקים האחרים ממוקמים בדרום המדינה או בצפון בלגיה ומתאימים יותר לטיולים בדרום הולנד (כולל אפטלינג) וצפון עד מרכז בלגיה.
            קחי רק בחשבון שהשהות בפארק עצמו כ"כ אטרקטיבית שיהיה לך קשה להוציא את הילדים מהם לטיולים בסביבה.
            מאד חשוב להשאיר זמן לבילוי בפארק עצמו של סנטר פארקס. אחרת כדאי ללון בכפר נופש זול יותר.
            מצורפת כתבה שכתבתי על הרשת (שכל מי שגר בה מחפש מגורים דומים ביעדים אחרים בעולם... וקשה למצוא).
            לגבי הזמנה, כדאי להשוות את מחיר ההזמנה הישירה למחיר ההזמנה דרך הנציגים בארץ (כולל כל התוספות) ולהזמין את מה שיוצא הכי זול.

• סנטר פארקס
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון