ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חלוקת זמנים בצפון הודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    הודו
    2
    2
    371
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Saar_3490033
      Saar_3490033 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 🙂

אני אגיע לדרמסאללה ב 3.9 ואהיה בצפון הודו עד ה 19.9 .

הבנתי שחוץ מדרמסאללה ישנם עוד יעדם ששווה לקפוץ ולבקר בהם כמו מנאלי, פרוואטי וקאסול. 

מעוניין לשאול איך אני מתעל את הזמן שלי כמו שצריך על מנת להיות במקומות שרשומים לעיל (אפילו רק בחלקם), וכל זה לפי התניידות ומספר ימים בכל יעד, וכל זה בהתחשבות שב 19.9 יש לי טיסה מדרמסאללה לניו דלהי בצהריים.

תודה רבה לעונים

ran_amitai תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran_amitai
        ran_amitai @Saar_3490033 נערך לאחרונה על ידי

@Saar_3490033 

יש לך 16 יום. אפשר כמובן לנסוע לעמק פארוורטי (קאסול) ולעמק קולו (מנאלי), אבל קשה לומר מה יתאים למי: יש מטיילים שמתאהבים בדראמסלה ונשארים כל הזמן ואחרים מסתפקים בימים בודדים. אני הייתי מציע להגיע ללכת לפי מה שמרגישים. אם אחרי כמה ימים אתה חושב שזה מספיק – אין בעיה לקחת אוטובוס לקולו ומנאלי. כדי להגיע לקאסול שבעמק פארווטי צריך לרדת בבהונטאר שבעמק קולו ומשם לקחת אוטובס מקומי נוסף ולמנאלי ממשיכים עם האוטובוס עוד שעתיים מבהונטאר. בכל מקרה הנסיעה לשני היעדים היא סביב 9-11 שעות. אפשר בהחלט להיות שבוע בדרמסלה ועוד שבוע פלוס בקולו ופארווטי.  לדעתי יש עוד מספר יעדים אחרים שהם בהחלט נחמדים: שימלה שנמצאת מדרום (8 שעות מדרמסלה ו9 שעות משימלה למנאלי) או לחילופין עמק צ’אמבה שנמצא צפונית לדרמסלה (5 שעות נסיעה מדרמסלה לצ’אמבה או לדלהאוזי שבעמק צ’אמבה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון