טיול של פעם בחיים...
-
אז הנה הגיע היום עשרים ומשהו שנים אחרי טיול ראשון לבד אחרי צבא יש לי שוב הזדמנות לטיול לבד.אמנם רק לשבועיים- שלושה ולא כמו פעם אבל בהחלט מתנה. אשמח להמלצות על יעדים המתאימים לטיול עצמאי ברכב או תחבורה ציבורית בחודש בנובמבר.
לאן אתם הייתם טסים?
הכל פתוח ...אירופה,אפריקה,אמריקה,מזרח רחוק
-
מזכיר שכאן זה פורום אירופה. בשאלה שלך חסרים נתונים: באילו מקומות ביקרת בעבר, איזה דברים את אוהבת וחשוב לך שיהיו ביעדים אליהם את רוצה לנסוע וכו’. בעיקרון חודש נובמבר הוא נהדר להרבה מקומות באירופה. -
שלום,
בטיול התרמילאית שלי הייתי במזרח הרחוק במספר מדינות.מאז מעם המשפחה בעיקר באירופה.
מה אני מחפשת ? בעיקר טבע ותרבויות אבל גם שילוב עם עירוני לא יזיק.בקיצור כמו שכתבתי הכל פתוח גם באירופה אבל לא רק.
-
פעם בחיים? את נשמעת צעירה מלדבר על פעם אחרונה, מקווה שיהיו לך עוד הרבה”פעם בחיים”.
אירופה טבע ונובמבר לא מסתדר לי ביחד, אלא אם את מדברת על טבע שרואים מחלונות המכונית ולא טראק.
אם התקציב די חופשי ולאור פרק הזמן שלא ממש קצר שיש לך להקדיש לטיול אני במקומך הייתי מנצל את ההזדמנות נוסע רחוק יותר מאירופה.
לא שלא כייף באירופה אבל לאירופה אפשר להגיע גם בגיחות קצרות.
-
ניו זילנד!
3 שבועות מספיקים בכייף לאי הדרומי, אם מוסיפים כמה ימים אפשר לטעום גם מהאי הצפוני
נובמבר=תחילת הקיץ
-
-
אני הייתי בוחרת ברג’סטן
-
רג'סטאן באמת מדהימה.שם כבר טיילתי
-
אני במצב דומה נסעתי לחבל סיקים ודרג'ילינג בהודו (מזכיר קצת בנופים את טיבט) ושילבתי עם טרק בנפאל