עזרה בעניין פטאיה
-
שלום
יש לי כמה שאלות:
1. אני פעם ראשונה בפטאיה. אשהה שם 4 ימים (אח”כ אני נוסע לבנגקוק כשלושה ימים נוספים). באיזה איזור מומלץ לחפש מלון? האם מישהו יכול להמליץ על מלון טוב (4 כוכבים, חשוב שיהיה בחדר מקרר וקומקום!)
2. איפה ממוקמת תחנת האוטובוס שמגיעה מפטאיה לבנקגוק (אזור סוקומביט)?
תודה
-
במלון 4 כוכבים אתה דואג לקומקום ומקרר ?? חחח
לגבי המיקום, זה תלוי מה אתה מחפש, בגדול יש המון מלונות טובים על קו החוף בפטאיה, ככל שזה קרוב יותר למרכז הבילויים זה יקר יותר, באזור ג’ומטיין פחות
יש מלונות זולים יותר בסקנד רוד ובאזור סוי בוקאו ויש אזורים נוספים אך פחות מתויירים ומרוחקים
התחנה ממוקמת ליד טוק קום ביציאה מסוי בוקאו לא רחוק מהסטארבאקס קפה, יש תחנה נוספת בNORTH PATTAYA
-
"במלון 4 כוכבים אתה דואג לקומקום ומקרר ?? חחח",
במלון *4, אמורים להיות קומקום ומקרר(אחרת יסומן כי*3 ומטה), לא חייבים לגחך על רצונותיהם של אחרים(כמו שאתה בוודאי לא תשמח אם מישהו יצחק על דברים שכתבת).
-
אם אין לך מה לתרום לדיון לא חייבים להשתחל לאשכול רק כדי לדרבן את זה שפתח אותו להפגע מצחקוק תמים,
מילא, אם היית תורמת לו במשהו מהידע שלך ועל הדרך מבקרת את ה”גיחוך” שלי הייתי מבין
ואגב, גם אני נופל לא פעם בלכתוב דברים מצחיקים, אם לא נפלה בידייך ההזדמנות עד להיום אני מניח שזה יקרה בקרוב
מפרגן לך לצחוק בקול רם
-
"אם אין לך מה לתרום לדיון לא חייבים להשתחל לאשכול רק כדי לדרבן את זה שפתח אותו להפגע מצחקוק תמים".
הבן, נדמה שיש לך נטיה לפגוע בכל אדם, במקום לקחת אחריות, אתה מאשים אותי! הפעם אתה באמת מצחיק.
חשבת פעם שלגחך על אנשים, גם אם אתה נהנה, לאחרים זה לא נעים.
אז במקום לומר לי מה לעשות, היכן להיות וכו', קח אחריות על דבריך ואל תנסה לשלוט על אחרים, מובן?!
-
️