כרטיסים לקרנבל בריו
-
שלום רב
מבקש לדעת האם יש למישהו יש נסיון ברכישת כרטיסים לקרנבל אתר:
rio-carnival.net
האם אמינים?
תודה
-
הי, ארז.
אענה לשאלה שלך באופן כללי, מבלי להתייחס ספציפית לחברה שציינת.
כיום, כל חברה שמשווקת כרטיסים לקרנבל, מוכרת בעצם מוצר וירטואלי, שלא קיים בפועל.
אסביר- הכרטיסים מודפסים ומגיעים לחברות ולסוכנויות (כולל זו שציינת, כולל אני וכולל שאר המשרדים) רק בסמוך למועד הרשמי של הקרנבל. לאף אחד בשוק התיירות אין היום כרטיסים ביד.
כן תמצא שפע של אתרים מושקעים, צבעוניים ומקושטים שמשדרים מקצועיות ואמינות, אשר מוכרים כרטיסים לכל היציעים, עם פירוט ותמחור מדויק. עם זאת, בפועל, גם האמינות הזו היא וירטואלית ולא פעם הפנטזיה של הקרנבל מסתיימת במפח נפש.
אני כל שנה משווק עשרות חבילות של כרטיסים + הסעות לסמבודרומו וכבר ראיתי הכל, כולל לקוחות של חברות שמשווקות מספרים עצומים של אלפי כרטיסים, מחכים לעד שמישהו יבוא לאסוף אותם מלובי מלון החמישה כוכבים שלהם. זה עוד לפני שדיברנו על כרטיסים מזויפים. כל שנה צצים עוד אתרים, אותם מעשי נוכלות בשמות ומעטפות אחרים, יש גם לכאורה אתרים שהם שונים אחד מהשני אך בפועל מדובר באותם בעלים.
שוב, לא מתייחס לחברה הזו נקודתית, התשובה שלי היא לגופו של נושא ולא לגופו של משרד הפצה ספציפי.
ברור גם שלא כולם רמאים, להיפך, יש לי קולגות בתחום שגם כן עושים עבודה מצוינת, מקצועית ואמינה.
אני, בכל מקרה, מזמין אותך וכל מי שמעוניין בחבילות של כרטיסים + הסעות לקרנבל, ליצור איתי קשר. אין לי מתווכים וגוזרי קופון בדרך, אני מקבל ישירות את הכרטיסים ודואג להעביר ישירות לבית המלון של הלקוח את הכרטיס ואת הוואוצ'ר להסעה. הלקוח יקבל את הכל ביד עם הסברים והנחיות לאותו ערב קסום.
המלצה שלי- תבחר את יציע מספר 9. לא בכדי הוא היציע הכי יקר. אם זה לא מתאפשר, אז רצוי אחד היציעים האי זוגיים (לא 1 ולא 3, עדיף 7 או 11).
בכל אופן, שיהיה בהצלחה, אם תצטרך משהו בריו- מוזמן לפנות.