ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רשמים וחוויות מסיור ב"פרק אריאל שרון" (חיריה לשעבר)

פורום מטיילים עם מוגבלויות
    בעלי מוגבלויות מונגש מסלול נגיש קלנועית
    2
    2
    648
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גבי_10
      גבי_10 נערך לאחרונה על ידי

ביום שלישי 3.9.2019 (ג' אלול תשע"ט) סיירנו, זוגתי ואני, ב"פרק אריאל שרון". סיירנו אך ורק בפרק עצמו שבראש הגבעה המלאכותית ולא ביקרנו במיצג האור קולי ובמרכז המבקרים.  הגענו בנוחיות רבה עם רכבנו עד למגרש החניה המוסדר בו ישנם מקומות חניה רבים המיועדים לנכים. הסיור בפרק עצמו ארך כשעתיים, כוללביום שלישי 3.9.2019 (ג' אלול תשע"ט) סיירנו, זוגתי ואני, ב"פרק אריאל שרון". סיירנו אך ורק בפרק עצמו שבראש הגבעה המלאכותית ולא ביקרנו במיצג האור קולי ובמרכז המבקרים.  הגענו בנוחיות רבה עם רכבנו עד למגרש החניה המוסדר בו ישנם מקומות חניה רבים המיועדים לנכים. הסיור בפרק עצמו ארך כשעתיים, כולל הפסקות לתצפיות נפלאות על כל סביבת גוש דן הנשקפת מראש התל. במהלך סיורנו זה גם ישבנו "לפיקניק" בצל אחת השמשיות המרובות הפזורות בשטח על גבי המדשאות הירוקות והנעימות. אני התרשמתי עמוקות מתשומת הלב והחשיבה המרובה שהושקעה בהנגשת כל מתחם ראש התל. דרכי אספלט שמרשתות את כולו מאפשרות נגישות מוחלטת לכל פינה בתל כולל נסיעה על המדשאות עצמן. שירותים נוחים מונגשים היטב, מזנון רחב וגדול המונגש גם הוא באופן נוח מאד. מורגשת היטב הדאגה של מתכנני ומנהלי האתר לנוחיותם של בעלי מוגבלות בניידות. בסיומו של הטיול בעת שהתאמצנו להכניס את הקלנועית שלי לרכב ניגש אלינו אדם והציע את עזרתו שאותה קיבלנו בתודה. לאחר מכן הוא הציג את עצמו בשמו, אסי הרן מנהל תחום מבקרים בהר. אסי ציין בפנינו כי לרשותו עומד גם רכב גולף מיוחד שנועד לסייע לנכים המבקשים להיעזר בו. אפשר ליצור קשר עם אסי באופן הבא: 03-6308023  או בדואר אלקטרוני [email protected]. . האתר מצוי מעט דרומית לצומת מסובים בצד המערבי של כביש 4 לדרום. ניתן להכניס ל"וויז"  את המונח "פרק אריאל שרון" והוא יציין את הדרך הנוחה ביותר להגעה.

ולסיכום: הייתה זו חוויה נהדרת לטייל בפרק, ואני ממליץ בהחלט לסייר שם. הכניסה אינה עולה כסף אולם יש לקחת כרטיס במחסום הכניסה בתחתית התל.

בברכה רבה!  גבי   -  הנהלת הפורום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גריפינדור
        גריפינדור נערך לאחרונה על ידי

תודה על השיתוף, משמח לשמוע!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון