מבקשת הצעה למסלול ברכב מניו יורק לכיוון מפלי הניאגרה ובחזרה עם רכב טיסה מניויורק
-
זוג בגילי 50+ טיסה לניורק ל 6 ימים לקראת סוף מאי 2020 , מניויורק מתכוונים לשכור רכב לכיוון וושינגטון ומשם למפלי הניאגרה
סה”כ 16 ימים , האם הגיוני לתכנן מהיום ה7 נסיעה ברכב לכיוון המפלים ומשם בחזרה לנייורק טיסה לישראל??
-
אני הייתי משנה את הכוון.
טסה בטיסת המשך לטיסה מישראל לבפאלו (אם עוד לא הזמנתם את הטיסות אפשר לפעמים להכניס את זה לאותה הזמנה).שם שוכרת את הרכב ועושה מסלול ניאגרה-וושינגטון ומסיימת בניו יורק .
-
אם כבר הזמנתם טיסות אני הייתי משנה כיוון אחר – לניו יורק לטוס לניאגרה, ומשם לנהוג דרך וושינגטון לשדה. -
מרחקים גדולים. אולי עדיף להתמקד בנקודות עניין ולעשות טיסות? אחרת יהיה לכם שעות של נסיעה מייגעת. -
שלום.אתם יוצאים לחופשה אז תהנו.בלינו בניו יורק.ומשם לקחנו טיול מאורגן כולל הכל בעברית תמצאו באינטרנט בלי בעיה.משלמים נהנים ובאמת רואים הכל מפלי ניאגרה.וושינגטון.ניו גרסי אלף האיים פילדפיה..זה כולל הדרכה.מלון . אוטובוס צמוד. ואוספים ומחזירים אותכם ממרכז העיר ניו יורק תהנו
-
אמנם אפשר לייעל חלק מהזמן בטיסות אבל לדעתי גם הנהיגה היא חוויה בטיול ובעיקר אם מגיעים לנקודות פחות תיירותיות בצידי הדרכים.
מצרף קישור לטיול משנה שעברה שיכול לעזור בתכנון.
עופר