מפלי הניאגרה - אטרקציות - בצד הקנדי או האמריקאי
-
שלום
אז הזמנו מקום לינה בצד הקנדי בהמלצת הפורום.
עכשיו קוראת על האטרקציות המרכזיות ביניהן השייט בסירה ומסלול ההליכה אל מתחת למפלים.
מבינה שניתן לעשות את2 האטרקציות הן מהצד הקנדי והן מהצד האמריקאי. קראתי המלצות על לעשות את האטרקציות דווקא בצד האמריקאי.
אשמח לשמוע דיעות מבעלי ניסיון.
וכן האםישנם קופונים / אתרים כמו גרופון המציעים הנחות לאטרקציות הללו ?
תודה מראש
-
שתי האטרקציות הכי מלהיבות שהן "must" לדעתי הן השיט (אם ישנים בצד הקנדי אז יותר נח לעשות שם, אבל בכל מקרה זה אותו הדבר גם באמריקאי), והירידה למפלים בצד האמריקאי - cave of the winds (ההליכה מאחורי המפלים בצד הקנדי כלל אינה דומה לזה שבצד האמריקאי כי היא ללא מפגש ישיר עם המפלים). כל השאר פחות מרגש אבל יכול כמובן להיות נחמד, לפי החשק והזמן…
-
-
כי בצד הקנדי כבר לא קוראים לזה "עלמת הערפל" אלא hornblower....זו החברה שזכתה במכרז בצד הקנדי.
-
הכול יותר יפה ומרהיב בצד הקנדי. לגביי כרטיסים לאטרקציות אים זה עוד רלוונטי תגידו ואני ישלח לכם קישור
-
-
אני גם אשמח לקישור
אם אפשרי.. -
הי, נוסעת למפלים בתחילת נובמבר. איזה אטרקציות צפויות להיות פתוחות עדיין? והאם יש קישור לקופונים/הנחות?
תודה
-
אנחנו נוסעים למפלים באמצע אוקטובר, נשמח לקישור לקופונים.
כמו כן האם מישהו עלה לסיור עם המסוק? האם שווה?
-
-
זה האתר הרשמי של הצד הקנדי.
הם מציעים “חבילה” שכוללת את השיט, מאחורי המפלים הקנדיים, הליכה ליד האשדות, ואוטובוס פנימי , ב 65$ קנדי
-
אשמח גם לקישור. תודה! -
@דויד-כהן_4035325 אמר:
לגביי כרטיסים לאטרקציות אים זה עוד רלוונטי תגידו ואני ישלח לכם קישור
אשמח גם לקישור.
-
@ליהי111 אמר:
זה האתר הרשמי של הצד הקנדי. הם מציעים “חבילה” שכוללת את השיט, מאחורי המפלים הקנדיים, הליכה ליד האשדות, ואוטובוס פנימי , ב 65$ קנדי
-
פוסט זה נמחק! -
הי, תוכל לשלוח קישור?
אם מגיעים לצד הקנדי מקנדה האם לעבור למערה בצד האמריקאי ולחזור לישון ולמופע בצד הקנדי שוב?
-
כן. מומלץ לעבור לצד האמריקאי ולחזור.