צפון איטליה והדולומיטים- עזרה
-
קנינו כרטיסים לתחילת אפריל -
קפץ לי.
קנינו כרטיסים לסוף מרץ תחילת אפריל. לשבוע.
נוחתים בונציה, איזי ג’ט.
משפחה עם 3 ילדים גילאי ביס יסודי.
אשמח אם תפנו אותי לבלוגים מומלצים,
תמליצו על מקומות לינה כפריים, וגם- היכן מומלץ למשפחה דתית לשהות בשבת בצפון איטליה?
אם יש כאן מישהו שטייל הרבה באיזור ואפשר להתייעץ איתו- אשמח.
המטרה- לנוח יחד ולטייל בטבע.
גם אטרקציה או שתיים באותו בחשבון.
-
התאריך עלול להיות בעייתי.
לא יודעת מה פתוח , האם הכבישים חסומים וכו. -
באיזה יום אתם נוחתים? אנחנו היינו בשבת בונציה, זה היה מעולה מכל הבחינות.
לא יודעת לגבי העונה שאתם באים, בקיץ יש מסעדה של בית חב"ד שם אכלנו ( האוכל היה ממש טוב), יש שם בית כנסת עתיק עם תפילה מרגשת ואפילו אין בעיית עירוב.
לא בטוחה שזה זמן מתאים לדולומיטים, אולי אגם גארדה עדיף
-
@מטייל_4021722
אוקיי. מעולה. אז אדם גארדה- או אגמים נוספים- יש המלצות?
מה כדאי לעשות באיזור בתקופה הזו?
-
-
תודה!
-
מי שטייל בצפון איטליה עם ילדים -עוד שאלה:
אם נוחתים בונציה- ופנינו לכיוון אגם גארדה.
היכן כדאי לעשות עצירה של יום יומיים בדרך לשם? מחפשים מקום עם טבע ושקט. זה מיותר ועדיף להתמקם ישר ליד האגם? מדובר בתחילת אפריל.
עוד שאלה שהיא על שדה התעופה בונציה:
איך הוא? גדול ומבולגן? קטן? פתוח 24/7 או כזה שנפתח רק בבוקר?
מצאנו מלון נחמד ללילה שלפני הטיסה חזור במרחק 5 דקות נסיעה מהשדה.
יש עוד עצות חשובות ממי שעשה את זה?
האם כדאי לי להשקיע ולקנות את הספר המשפחה המטיילת או שזה מיותר ומאוס לגמרי?
-
מקום עם טבע ושקט זה אזור האגמים. אתם יכולים לנסוע ישירות לאגם גארדה, ולבחור לישון במקום פחות תיירותי ועמוס. אנחנו ישנו פה: Agriturismo Antica Dimora Del Turco
מדובר בבית חווה שהוסב למלון בוטיק מאוד נחמד ונעים. המלון ממוקם באמצע שדות חקלאים, אז זה לגמרי עונה על הצורך שלך בטבע ושקט. זה לא יושב על אגם גארדה, אבל במרחק של 20 דקות נסיעה לסרמיונה ורבע שעה נסיעה לגארדלנד.בין ונציה לגארדה אפשר לעצור בוורונה ובבורגטו.
לגבי הספר המשפחה המטיילת, אותי הספר הזה מאוד איכזב. לא מצאתי שהוא נתן לי שום ערך מוסף מעל המידע שיש בשפע באינטרנט. הוא חזר על כל אתרי ה-MUST שכולם ממליצים עליהם, ונתן שעות פתיחה וסגירה. בשביל זה לא צריך ספר. לא הייתה בו אפילו המלצה אחת שיכולתי לקחת לטיול שלנו ולומר: ואוו, איזה מקום מיוחד ונהדר.