ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נהג מדהים באתונה יוון.

פורום אירופה
    נהג מומלץ
    2
    2
    338
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יוסי_3582874
      יוסי_3582874 נערך לאחרונה על ידי

לפני חודשיים התחלתי לתכנן טיול לאתונה ופיראוס ביוון. חיפשתי טיפים באתר. חיפשתי נהג שיקח אותנו משדה התעופה לדירה בפיראוס.

מצאתי שם של נהג בשם ז'אק.  שלחתי לו ווטסאפ וקיבלתי תשובה ומחיר סביר. בתמונת הפרופיל שלו ראיתי איש מזוקן ואפילו מצחיק משהו. סיכמנו ושלחתי לו תמונה שלי תחת הכותרת "זה אני".  קיבלתי ממנו תשובה בצורת תמונה שמזכירה את המינגווי עם סיגר ביד. 

ביקשתי את עזרתו במציאת אתרי צלילה ומדריך באיזור. וכך יצא שזכינו אישתי בני ואני בחוויה מדהימה. 

האיש הוא ויקיפדיה של אתונה פיראוס ויוון בכלל. אירגן לנו טיול מדהים, מדריכי צלילה וציוד במחיר נוח. 

זאק הוא יהודי חם לב, שדאג לקחת אותנו למסעדות שאינן לתיירים, וטעימות במיוחד. 

נסענו איתו גם למרחקים, לתעלת קורינתוס, וכל איזור הפלפונז. יקבים מדהימים, עתיקות וחופים קסומים. 

המחירים של ז'אק מאוד סבירים ונוחים. גם כשניזקקנו לעזרתו  בשעות הלילה. תמיד ענה לנו במיידי.

פגשנו נהג וקיבלנו חבר "גדול" נפרדנו בחיבוקים ונשיקות. מומלץ ביותר לאוהבי יוון לאוהבי יין, לאוהבי עתיקות. ובעיקר לאוהבי אדם…

אגב מצאתי אותו באתר למטייל .

ז'אק  סויוסיס 00306937274548

אנחנו אהבנו מאד את ז'אק.

יוסי 

תל-אביב

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית @יוסי_3582874 נערך לאחרונה על ידי

@יוסי_3582874

הפורום נועד לשאלות לפני טיול ולחלוקת מידע ורשמים אחרי הטיול.

“נסענו איתו גם למרחקים, לתעלת קורינתוס, וכל איזור הפלפונז. יקבים מדהימים, עתיקות וחופים קסומים.”

איפה הייתם? ממה התרשמתם? איפה לנתם? ממה התאכזבתם? וכל השאר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון