ויאטנם עזרה בתכנון זמנים - טיול של כחודש
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג שרוצה לטייל בויאטנם, החל מאמצע פברואר למשך כחודש.
היינו רוצים לחוות את האטרקציות המרכזיות בכל מקום, בעיקר טבע ומקומות פחות מתוירים. אולי קצת מוזאונים ואתרי דת – רק אם ממש שווים ומומלצים

היעדים שחשבנו עליהם עד כה ואמצעי הנסיעה:
נחיתה בהוצימין סיטי
נסיעה לקאן טו (דלתת המקונג)
טיסה לדלאת
טיסה לדה נאנג (שהייה בהוי אן)
טיסה לנין בין (שהייה בטאם קוק)
נסיעה להלונג ביי והקאט בה
נסיעה להאנוי
נסיעה להא ג’יאנג (הלופ של צפון המדינה)
נסיעה לסאפה
נסיעה למאי צ’או
לאחר סיום המסלול המתואר אנחנו ממשיכים להונג קונג בטיסה (עדין לא סגורים מאיזה שדה תעופה)
היות והיינו רוצים להזמין את הטיסות מראש כדי לחסוך בעלויות, מתלבטים כמה ימים לשהות בכל מקום, כך שמצד אחד “נמצא” אותו מבחינת האטרקציות ומה שיש לראות באיזור, ומצד שני שלא נישאר שם זמן רב מדי על חשבון מקומות אחרים..
כמו כן, האם סדר מקומות, בדגש על הצפון הינו אופטימלי? כך שנבלה כמה שפחות זמן בדרכים.
נשמח גם להמלצות על אטרקציות ויעדים מומלצים במקומות השונים. מעדפים פחות מתויר, יותר טיולים וטבע (אפשר גם מוזאונים ואתרי דת אם ממש שווים ומומלצים..).
המון תודה!
-
מכוון שהשאלה שלך היא בעצם בקשה של בניית מסלול ‘נכון’ ולא רק שאלה פרטנית, נראה לי שעל מנת לענות לכם על הכל צריך לכתוב ספר קטן
פנו אלי בפרטי ואעזור לכם ‘לפתור’ את כל הפלונטר. בעקרון, התכנית היא בסדר
זכרו שאין לעולם אפשרות לראות ‘הכל’ בפרק זמן מוגבל!
וגם: בשביל לקבוע זמן אופטימלי לכל מקום, צריך לרדת לרזולוציות גבוהות יותר בנוגע לכל ביקור
תודה
-
מהסתכלות כללית ברשימת היעדים שלכם וכמה זמן פחות או יותר מבלים בכל יעד ובהוספת ימי הטיסות.. אני חושב שיש לכם קצת יותר מחודש פה ואולי צריך לוותר על אחד היעדים.
בין דאלאת להויאן אני רוצה להמליץ לכם להתקדם עם איזי ריידר או אפילו רכב עם מדריך. ככה תוכלו להגיע למקומות עם קצת פחות תיירים ולראות את חיי הכפר. בדכ יחד עם המדריך תגדירו את משך המסלול הזה למשל 4 ימים..
-
ליאה שלום. תתקשר’ אלי למייל [email protected] ואשלח לך תכנית של הטיול הזה (גם אנחנו יוצאים בחודש פברואר).