מפלי האיגואסו
-
היי לכולם , אני מתכננת טיול למרכז אמריקה עם בן זוג.
אופי הטיול הוא בעיקר חופים,נופים,קניות אטרקציות ומקומות מרכזיים .
התכנון היה להתחיל בברזיל אך לא רוצים לוותר על מפלי האיגואסו. השאלה אם כדאי כבר להתחיל את הטיול בבואנוס איזה 3 ימים (יהיה לנו מה לעשות שם?)ולשלב בו את המפלים או להסתפק בצד הברזילאי ולהמשיך לפרו ? בנוסף . רצינו להתחיל במרץ את ברזיל. במידה ונוסיף את בואנוס זה תאריך טוב ?
תודה לעונים
-
מפלי האיגואסולא משנה היכן תתחילו - אם תבקרו במפלי האיגואסו תוכלו בקלות לבקר בשני הצדדים. המעבר בין הצדדים הוא פשוט ומהיר, ולא כדאי להסתפק בצד אחד, כיוון שמקבלים בשניהם זויות שונות על המפלים. לכן הביקור באיגואסו אינו צריך להשפיע על בחירת נקודת ההתחלה.
לגבי התאריכים, הם טובים. (אגב יש מצב שהשנה בתחילת מרץ עדיין יש קרנבל בברזיל, אם זה שיקול לכאן או לכאן).ובהחלט יהיה לכם מה לעשות ב-3 ימים בבואנוס

-
מפלי האיגואסולדעתי עדיף מפלים בצד הארגנטינאי
בעיקר גרון השטן
-
מפלי האיגואסודבר ראשון, הטיול שאתם מתכננים הוא בדרום אמריקה ולא במרכז אמריקה

אל תוותרו על 2 צידי המפלים, תקדישו יום לצד הארגנטינאי ויום לצד הברזילאי.
אני אישית העדפתי ללון בצד הארגנטינאי.
התחלה בבואנוס זה נהדר- יש שם גם מה לעשות חודש, לא רק 3 ימים...במיוחד שציינת שמעניין אתכם גם קניות,אטרקציות ומקומות מרכזיים. זה מקום טוב לנחיתה רכה.
ניתן להתחיל בבואנוס ולהצפין לאיגוואסו. אני ממליץ לכם להיות גם בקורדובה זאת אחלה עיר לקניות,מסיבות,ונופים מטריפים מסביבה במרחק נסיעה קצר יחסית. יש בה הרבה צעירים כי יש בה הרבה אוניברסיטאות.
מרץ בברזיל זה אחלה.
-
מפלי האיגואסוכן הטיול הוא דרום מרכז אמריקה
והכיון הוא חודשיים חודשיים וחצי. לברזיל-פרו-פנמה-מקסיקו
בגלל זה רציתי לדעת גם מבחינת עלויות של טיסות ומלונות אם לוותר על 3 ימים בבואנוס איירס ולהסתפק בצד הברזילאי או שכדאי לנחות בבואנוס איירס ולהמשיך משם .
תודה רבה לכולם
-
מפלי האיגואסואם זה לא הובהר כמו שצריך, מפלי איגואסו לא קרובים לשום מקום. כלומר, גם אם תוותרו על בואנוס איירס, לא יהיה לכם פתאום קל להגיע לאיגואסו.
גם אם תנחתו בריו, גם אם בסאו פאולו, וגם אם בבואנוס, בכל מקרה תצטרכו נסיעה ארוכה מאוד או טיסה לאיגואסו - ושם כבר מבקרים בקלות בשני הצדדים של המפלים, ללא קשר לשאלה מאיזו מדינה הגעתם ולאיזו אתם ממשיכים.
בכל מקרה אני מסכים ש-3 ימים בבואנוס זו התחלה נהדרת. -
ואני מבקש להוסיףשבחרתם ארבע מדינות שאין ביניהן שום גבול יבשתי. בטיול קצר יחסית, לא עדיף לבחור איזור קצת יותר מצומצם? אתם תצטרכו לפחות שלוש טיסות בינלאומיות במהלך הטיול, וזה עלול להיות מאוד יקר.
-
ואני מבקש להוסיףחתול, מבחינה טכנית ברזיל גובלת בפרו. כך שאם יעשו שם שייט באמזונס לכיוון איקיטוס, יש מה לדבר על מעבר יבשתי, אבל כמובן שגם ההגעה והיציאה מאזור האמזונס מייקרת בכל מקרה את העניין.
-
טוב, אלה כבר פרטים טכנייםהכוונה, כמובן, היא לגבול מהסוג שאפשר לחצות באוטובוס פשוט. כמו שכתבת, זה יהיה מסובך ויקר.