ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פעם ראשונה בתאילנד - נוסע לבד

פורום תאילנד
    דרום תאילנד מלון סנטייה ריזורט אנד ספא צפון תאילנד תאילנד תחבורה ציבורית ומוניות בדרום תאילנד תחבורה ציבורית ומוניות בפטאיה
    5
    8
    1358
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
      shimon amar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shimon amar
        shimon amar @אורח נערך לאחרונה על ידי

@shmulikha

תתחיל לחפש חומר על תאילנד תסתכל במפה לגבי הצפון והאיים.אנשים לא יתכננו לך את הטיול אתה תתחיל בתכנון וחזור עם שאלות יותר ממוקדות.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ?
          משתמש שנמחק @shimon amar נערך לאחרונה על ידי

@shimon-amar

תודה שמעון על התגובה,
          אני לא ביקשתי שיתכננו בשבילי, רק ביקשתי המלצות נקודיות חשובות 

דורון1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • דורון1
            דורון1 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@shmulikha

לך על המסלול ה”קלאסי” – טוס משדה”ת בנגקוק ישירות לצ’אנג מאי (תוודא שזה מאותו שדה תעופה, BKK ולא DMK). שהה שם כמה ימים עד שבוע ומשם טוס ישירות לאיים (פוקט, קוסמוי או קראבי). למטיילים לבד אני חושב שקופנגן הסמוכה לקוסמוי מתאימה יותר. אפשר גם פוקט. שהה שם כשבוע וחצי, ובסוף שהה כמה ימים בבנגקוק.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ?
              משתמש שנמחק @דורון1 נערך לאחרונה על ידי משתמש שנמחק

@דורון1

תודה רבה! 🙂

בשבוע הראשון אני שוקל להשאר בבנגקוק יומיים “להתאוששות” מהטיסה, ואני עובר על רשימות של מלונות...
              אני רוצה לעשות טיול בכפרים ובג’ונגלים של לפחות יום, ואוליי לילה בשטח,
              וגם אני רוצה להגיע למסיבת פול מון ב9 לפברואר שזה בסוף השבוע השני שלי.

karnielr דוקטור דו ליטל דורון1 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • karnielr
                karnielr @אורח נערך לאחרונה על ידי

@shmulikha

יש סיבה שרוב האנשים טסים ישר עם ההגעה לצפון תאילנד ולא נכנסים לבנגקוק להתאוששות. הכניסה לבנגקוק לא קצרה ולא זולה ואם ממילא ממשיכים לצפון אחרי יומיים צריך לעשות שוב את הדרך הלא זולה ולא קצרה לשדה התעופה. אפשר להתאושש נהדר גם בצ'אנג מאי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל @אורח נערך לאחרונה על ידי

@משתמש-לשעבר אמר:

@דורון1

תודה רבה! 🙂

בשבוע הראשון אני שוקל להשאר בבנגקוק יומיים “להתאוששות” מהטיסה, ואני עובר על רשימות של מלונות...
                  אני רוצה לעשות טיול בכפרים ובג’ונגלים של לפחות יום, ואוליי לילה בשטח,
                  וגם אני רוצה להגיע למסיבת פול מון ב9 לפברואר שזה בסוף השבוע השני שלי.

להכנס ולצאת מבנגקוק עולה לא מעט זמן וכסף ולתחומי העניין שלך בנגקוק לא רלוונטית.

ממליץ לך לשקול אם שווה לך להשקיע את הזמן והכסף שלך בכניסה והיציאה המיותרים האלו.

• דורון1
                    דורון1 @אורח נערך לאחרונה על ידי

מדובר בטיסת פנים של כשעה בלבד, אין מה “להתאושש”. לדעתי עדיף לנחות בצ’אנג מאי הרגועה יחסית והמקסימה בתור יעד ראשון. אם תנחת שם בשעות אחה”צ-הערב, תוכל עוד באותו ערב להסתובב קצת בשוק הלילה המקסים של צ’אנג מאי ולאכול קצת אוכל טעים ובננה לוטי לקינוח.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון