ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מפלי איגואסו הצד הברזילאי

פורום דרום אמריקה
    איגואסו מסלול ארוך במפלי איגואסו מפלי איגואסו
    3
    3
    713
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ניצנוני
      ניצנוני נערך לאחרונה על ידי

היי,

יש לי מספר שאלות על אזור המפלים אז אני אסדר את השאלות:

1. האם המפלים מתחלקים למספר פארקים גדולים או שזה סוג של פארק אחד עצום?
      2. האם אפשר או יותר נכון מומלץ או שווה לעשות במפלים טיול של מספר ימים?
      3. (אם כן על שאלה 2) יש הוסטלים, מלונות או בכללי מקומות שינה באיזור הפארק או שזה עלול להיות כרוך בנסיעות של שעה?
      4. (אם לא על שאלה 2) אז האם זה באמת מקום שאסור לפספס ושווה לעשות נסיעה מאוד ארוכה כדי לחוות את המקום?

תודה לעונים 🙂

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rmatarasso
        rmatarasso @ניצנוני נערך לאחרונה על ידי

@ניצנוני אמר:

היי,

יש לי מספר שאלות על אזור המפלים אז אני אסדר את השאלות:

1. האם המפלים מתחלקים למספר פארקים גדולים או שזה סוג של פארק אחד עצום? יש שני פארקים אחד ארגנטינאי שהוא הגדול ביותר ונדרש להקצות עבורו יום שלם של טיול, אל תפספסו גם את השייט עד המפלים שייט שנרטבים בו כהוגן
        2. האם אפשר או יותר נכון מומלץ או שווה לעשות במפלים טיול של מספר ימים? כן יום שלם לארגנטינאי ועוד חצי יום בברזילאי
        3. (אם כן על שאלה 2) יש הוסטלים, מלונות או בכללי מקומות שינה באיזור הפארק או שזה עלול להיות כרוך בנסיעות של שעה? הלינה לא אפשרית בתוך הפארק אלא בעיירה שניקראת פורטו איגוואסו, אם נקודת ההמשך שלכם היא ארגנטינה כדי שתינו את שני הלילות באותו הוסטל. יש אוטובוסים כל בוקר גם לצד הברזילאי ואין צורך להחתים דרכון אם רק מגיעים למפלים. 
        4. (אם לא על שאלה 2) אז האם זה באמת מקום שאסור לפספס ושווה לעשות נסיעה מאוד ארוכה כדי לחוות את המקום? חד משמעי אסור לפספס 

תודה לעונים 🙂

chenchen1234 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • chenchen1234
          chenchen1234 @rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

@rmatarasso

מסכים עם תשובותיה של רווית.
          לגבי 3 – מבחינת טכנית, כן יש מלונות סמוכים לפארקים (בודאות ראיתי כזה בצד הברזילאי, בתוך הפארק ממש), אבל המרחק אינו מהווה סיבה לישון בהם כי המרחקים אינם גדולים ולא מדובר בנסיעות של שעה. אני חושב שהקטע שלהם הוא שאולי אפשר לראות את המפלים ממש מהחדר, אני לא בטוח (?), כמובן שמדובר באופצית לינה יקרה מאוד. אגב, ניתן גם לישון בעיר שבצד הברזילאי אבל לטעמי עדיף לכם בצד הארגנטינאי.
          לגבי 4 – לא לפספס, שווה את הנסיעה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון