קמבודיה / תאילנד למשפחות באוגוסט
-
משפחה מנוסה בטיולים ( פעם שלישית עם הילדים בתאילנד ) רוצה לסוע באוגוסט 2020 לקמבודיה וקצת תאילנד. אשמח להצעות לשיפורים לתוכנית הזאת. תודה מראש
29.7 רביעי טיסת לילה 23 תא בנגקוק 30.7 חמישי בנגקוק ( נוחתים 12 בצהריים ) 31.7 שישי בנגקוק 1.8 שבת בנגקוק 2.8 ראשון פנום פן - הכרת העיר 3.8 שני קמפוט ( הגעה ) 4.8 שלישי חוות פלפלים / מערות עטלפים 5.8 רביעי פארק בוקור 6.8 חמישי סינקויל / קמפוט 7.8 שישי טיסה לסיאם ריפ ( שקיעה במקדשים) 8.8 שבת אנגקור וואט 9.8 ראשון כפרים צפים / אנגקור וואט 10.8 שני נסיעה לקו סאמט 11.8 שלישי קו סאמט 12.8 רביעי קו סאמט 13.8 חמישי קו סאמט 14.8 שישי מעבר לפאטיה 15.8 שבת פאטיה 16.8 ראשון פאטיה 17.8 שני פאטיה - בנגקוק / תא -
-
צפוף ולחוץ בטירוף
פנום פן לפחות יומיים
מפנום פן לסיהנוקוויל ארבע שעות נסיעה
להגיע לשם ולמחרת לנסוע זה כמו להביע לאילת ובבוקר לנסוע
קאמפוט 3 ימים וכדאי גם לקפוץ לקאפ ליום
מקאמפוט לסיהנוקוויל כארבע ש’
הנסיעה לקו סאמאט זה בערך יום נסיעה
לדעתי אתה מפספס המון בקמבודיה וותר על פאטייה ותקדיש יותר זמן לכל מקום
-
מציע לכם לא להגיע בכלל לאזור סיהנוקוויל, הייתי שם בפבוראר השנה ( 2019 ), המצב שם גרוע, הסינים שהגיעו למקום בהמוניהם הרסו את כל אזור קו החוף, כל האזור הפך לאתר בניה אחד גדול, הכבישים הרוסים, המון אבק, הסינים בונים שם בתי קזינו גדולים, ההגעה לשם לוקחת זמן רב יותר מבעבר כיוון שהכבישים המובילים לסיהנוקוויל מלאים במשאיות שמובילה חומרי בניין למקום והתנועה מתנהלת בכבדות, גם כך קמבודיה ידועה בכבישים הבעייתיים שלה, בביקור קודם שלי בקמבודיה לפני מספר שנים לקח לי להגיע מפנום פן לסיהנוקוויל כארבע שעות בתחבורה ציבורית, בפבוראר 2019 לקח לנו כפול זמן עם רכב ונהג פרטי.