ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עונג של סתיו בדרום איטליה

פורום טיולי משפחות
    איטליה
    21
    62
    8379
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletback
      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מאז שהתחלנו לנסוע לחול בפורום משפחתי, לפני 8 שנים יש לנו פורמט קבוע.
      טיול קייץ גדול ( שהולך וגדל ככל הילדים גדלים ).
      טיול חורף קטן , עירוני, באיזור חנוכה, עם דגש על שווקי חג מולד.

לפני שנה וחצי , בעקבות טרגדיה גדולה שארעה אצל חברים קרובים, הומחש לי כמה החיים קצרים ואי אפשר לדעת מה יהיה מחר  בבוקר.
      ולכן גמלה בליבי ההחלטה לעשות יותר מה שאני הכי אוהבת לעשות. אתם יודעים מה זה . לטייל בחול.
      בשל כך תדירות הטיולים שלנו גדלה.
      כבר שנה שעברה היינו מספר פעמים בטיולי חורף עירוניים, והשנה התווסף טיול אמיתי ( אמיתי = לא טיול לעיר אירופאית  ) בסוכות.
      הבכורה שלי בכיתה י”א שנת בגרויות עמוסה, ולכן לא ניתן לדעת אם בכלל יהיה אפשר לנסוע עד הקייץ. ( מקווים שכן אבל זה יהיה ספונטני )
      זו ההזדמנות האחרונה.

כבר לפני שנה חיפשתי יעד שיתאים לאמצע אוקטובר.
      מכאן לשם היגעתי די מהר לדרום איטליה.
      אהבתי את הסיפור ואת התמונות ולא חשבתי הרבה. הולכים על זה.
      קניתי כרטיסים שמתי בצד ודי שכחתי מהם , כאשר כל הפוקוס הלך לכיוון טיול הקייץ הגדול בצפון מערב ארה”ב.
      אבל גם דברים מאוחרים מגיעים.
      היה לנו טיול מהחלומות. רגוע וכיפי , יפה כמו גן עדן, עם נופים מדהימים ואוכל טעים, ילדים מאושרים שופינג טוב.
      בלה איטליה בשיאה.

כמה תמונות לטעם טוב 

ומחילים

אוליב י תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • ayeletback

נתחיל בטיסות.

במקור רציתי לטוס לנאפולי.
        הטיסות של אלעל לנאפולי היו יקרות.
        חיכיתי לפתיחת המכירה באיזי גט ( שטסה לנאפולי ) ולהפתעתי הרעה טיסות איזי גט נפתחו בלי טיסות לנאפולי.
        הנחתי בטעות שאיזי גט סגרו את הקו ( מה שלא היה נכון ) והלכתי על אלטרנטיבה – טיסה לרומא .
        המחשבה היתה לשלב מעט רומא בטיול ( הילדים לא היו מעולם ואני אי שם לפני 25 שנה באיזה יום בטיול מאורגן ).

קניתי 3 כרטיסים בחברה הנורווגית שטסה לרומא.
        במחיר 290 דולר לכרטיס.
        מספר חודשים לאחר מכן קיבלתי מהם הודעה שהקו לרומא בוטל עם הצעה נדיבה לטוס לרומא איזה 24 שעות דרך סקנדינביה.
        ביטלתי את הכרטיסים והפעם קניתי כרטיסים ב VUELING לרומא.
        1050 דולר לשלושתינו עם הושבה ומזוודה אחת של 25 קילו.
        בסוף הקייץ, הוחלט להוסיף את הבת של השותף שלי ( שטסה איתנו לא מעט ).
        בשלב הזה כרטיס עבורה כבר עלה 550 דולר. אבל בעלות גרושים הזמנתי לה מקום במושב חרום ( עם טונות מקום לרגליים ) שבו אני ישבתי והיא ישבה עם הילדים שלי. טוב לדעת לעתיד. ממש היה נוח והעלות היתה זניחה. לגמרי.

אז VUELING

אחרו בהלוך אבל טסו מהר והיגיעו בזמן.
        יצאו בזמן בחזור.
        מטוס LOW COST קלאסי וצפוף שולא ניתו להסיט מושבים לאחור ( לי זה לא קשה ).
        בדרך חזרה כאמור ישבתי במושב חרום והיה סבבה שחבלז.
        צוות נעים ואדיב.
        הטיסה היתה חלקה ללא שום קפיצות. 
        בדרך חזרה הטיסה יצאה ב 5:30 בבוקר ( שעה איומה ).
        עמדנו איזה שעתיים כמעט בתור ל CHECK IN למסירת המזוודה כאשר פקידה אחת מתנהלת באיטיות.
        לקראת הסוף, כשהיה ברור שהם לא יצליחו להעביר את כולם בזמן, היגיעו יחד 4 פקידות והכל נסגר במהרה.
        הספקנו רק לעבור בטחון ודרכונים ועלינו מייד לטיסה.
        קצת מבאס היה לחכות כל הזמן בתורים.
        מיילא
        עוד אנקדוטה מעניינת.
        בדרך חזרה התברר שאחד הטרולים שלנו גדול מידי.
        הפקידה ציינה זאת ואני כבר תכננתי לרוקן אותו לאחרים ולזרוק אותו כי אני יודעת שהם תוקעים מחירים תופת. ולא היה לי כוונה לשלם 100 יורו על טרולי שעלה 25.
        להפתעתי היא ביקשה 4 יורו ( כן 4 לא שכחתי אפס ) כדי לשלוח את הטרולי לבטן המטוס.
        נו טוב אז שלחנו.
        סה”כ החברה זכתה לציון גבוה במדדים שלי

ועוד משהו על טיסה מנמל בן גוריון ביום חג. ( שני בבוקר חג ראשון של סוכות )
        אין טיסות של אלעל השדב רגוע , הכל תיקתק באפס זמן.
        ארומה למרבה הצער היה סגור. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ayeletback
          ayeletback נערך לאחרונה על ידי ayeletback

רכב

רכב שכרתי הפעם מחברת SIXT דרך אורן האלוף ו RENTAL CARS

המחיר  1050 שח כולל הכל מכל וכל ל 7 ימים.
          דאגתי שיהיה רכב אוטומטי , אני מיציתי ידניים בטיול הקודם והטראומטי באיטליה למי שזוכר את קורותנו ( חצי שנה של פיזוטרפיה לכתף אחרי הנהיגה הקשה ).

SIXT ברומא היה קל למציאה ובלי תור בכלל.
          קיבלנו ג’יפ אוטומטי של פורד בגודל בינוני.
          עם תא מטען ענק.
          מרווח וכיפי מאוד לנהיגה.
          ודיזל.
          היה GPS מובנה ( למרות שלא קנינו ) אבל אפילו לא טרחתי להשתמש עדיף גוגל.
          מערכות אבטחה מפני מכות לרכב משוכללות, מצלמה אחורית.
          בובה של אוטו.
          שהולך אז הולך 🙂

אני רוצה להתגאות שאחרי כל הדרכים הצרות והעקלקלות בדרום איטליה החזרתי את הרכב בלי שריטה . מוזמנים לשלוח צלשים.

pninit1234 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • pninit1234
            pninit1234 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

איילת!!

אני אשלח לך צל”שים לא רק על נהיגה ללא שום שריטה!

על התמונות המדהימות

על טיול שכולם נהנו בו (וזה ברור שזה בזכות המתכננת.. לא?)

על התובנות שלך.. (כן תמשיכי לטייל כמה שיותר!)

ועל זה שאת מצ’פרת אותנו בעוד סיפור!

היינו בדרום איטליה בירח הדבש

כמו שניתן לנחש חלפו אי אלו שנים וצריך לחזור!!

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ayeletback
              ayeletback @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

פנינית שכחתי לציין את הסיבה הנוספת לטיול סוכות.

זו את ,וערמת הטיולים שלך בחגי תשרי של בשנה שעברה.

הבנתי שאני לגמרי מאחור כל הנוגע למיצוי פוטנציאל והעלתי הילוך.

דבורה פ ayeletback 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דבורה פ
                דבורה פ @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

איילת,

גם אני כאן! 

טיול שלך לדרום איטליה אני לא מפספסת!!!

דבורה

• לילך מרחובות
                  לילך מרחובות נערך לאחרונה על ידי

גם אני מצטרפת. דרום איטליה בהחלט במגירת החלומות, כשפעם נצא לטיול שהוא לא באוגוסט.

ומזדהה לגבי נתב”ג הריק בשבתות וחגים – גם לנו היתה חוויה כזו ביום שישי באוגוסט.

יעל מס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • יעל מס
                    יעל מס @לילך מרחובות נערך לאחרונה על ידי

@לילך-מרחובות

איילת

מחכה כאן עם כולם להמשך הטיול 

איזה כייף שנהנתם וחזרתם שמחים ומאושרים.

עוד יותר כייף שהוספתם טיול נוסף לטיולים השנתיים שלכם, אכן חשוב מאוד לעשות מה שאוהבים !

ממתינה בסבלנות מהמשך 

יעל

• ayeletback
                      ayeletback @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מבנה הטיול + לינות

הטיסה הלוך הוזמנה ליום שני ( חג ראשון של סוכות ) ב 10:30 בבוקר – שעה מושלמת במיוחד שאין תנועה בכלל החג.
                      נחיתה ברומא כאמור.
                      מכיוון שחששתי שניגלוש לחושך ( שיורד מהר בעונה ) העדפתי להישאר ברומא בלילה הראשון. אבל לקחת את הרכב כבר ביום ההגעה כדי שביום למחרת נוכל לצאת מייד על הבוקר לדרך.

ולכן זה בסדר הטיול :
                      יום שני : הגעה לרומא ב 13:40 , לקיחת רכב. מקום לינה בסמוך לש”ת ( שאפשר יהיה לחנות את הרכב ) 
                      חצי יום ברומא עד שמתעייפים. בעיקר שוטטות וצפיה בנקודות התיירותיות המעניינות + אוכל איטלקי 🙂

יום שלישי : נסיעה לדרום איטליה לצימר ב SORRENTO   עם מספר נקודות עצירה 

יום רביעי , חמישי, שישי שבת – טיול כוכב  באיזור נפולי ודרך אמלפי. המסלול המדויק יקבע ע”י מזג באויר , וההתקדמות שלנו.

יום ראשון : חזרה לרומא, החזרת רכב בצהריים , חצי יום ברומא, לינה בסמוך לש”ת

יום שני : טיסה חזרה ב 5:30 בבוקר.

לאור זה ניזקקתי ל 2 לינות.
                      שיתאימו ל 4 כאשר יש צורך בפרטיות מעט גבוהה יותר מאשר למשפחה ( כשאר בין המטיילים נערה בת 16 ונער בן 13.5 שאינם אחים ).

ליד ש”ת ברומא הזמנתי דירה עם 2 חדרי שינה בשם Rosa’s house rome airport
                      הדירה היתה מדהימה 10+++++
                      חדשה לגמרי משופצת , מיטות ענק , מיטבח יפהפה, אמבטיה מדהימה, סלון נעים.
                      מכונת קפה, המיטבח מצויד בעוגות חטיפים יוגורטים קורנפקס וכד.
                      חניה צמודה.
                      אין מילים .
                      בעלת הבית אדיבה מאוד נתנה לנו את הדירה לפני שעת ה CHECK IN , דאגה למוניות.
                      אם מישהו צריך לינה למשפחה ליד הש”ת אין טוב מהמקום הזה.

בדרום לקחתי צימר שהומלץ ע”י  חברים בעיירה SORENTTO בשם CASA MAZZOLA
                      לקחנו 2 חדרים ניפרדים אחד לי ולתומר והשני לבנות. ( מתוך 6-7 חדרים שיש שם ).
                      התקשורת נעשתה ישירות במייל מול בעל הצימר ולא דרך בוקינג ( שם המחיר גבוה ביותר ).
                      החדרים נשמרו עבורינו בלי שום מקדמה או התחייבות כספית.
                      הצימר חמוד, ארוחת בוקר נחמדה מאוד ( אבל לא חמה ), מיקום מחוץ לעיירה על הכניסה לדרך אמפלי המפורסמת. מצד אחד נוח מצד שני רחוק ממרכז העיירה על שלל החנויות והמסעדות שבה.
                      מחיר 65 יורו לחדר ללילה. זוללל ( למי שרגילה ל 200+ דולר ללילה למוטל פשוט).
                      בכל חדר מיטה זווגית ומיטת יחיד נוספת. מקרר מקלחת נוחה וחדישה.
                      חצר הצימר נהדרת. ( מצרפת תמונה ) – ומזג האויר איפשר להנות ממנה
                      חניה צמודה בחצר.
                      בעל הצימר לואיגי בחור יעיל ביותר, בכל בוקר קיבלתי ממנו שלל מפות וטיפים מאוד מועילים לגבי הדרכים הנכונות ובעיקר המקומות הנכונים לחניה ( מידע שלא יסולה בפז אפילו מחוץ לעונה עדיין היה שם עמוס ).
                      הפשלה היחידה היתה ההמלצה שלו על מסעדה בערב הראשון שהיתה די על הפנים.
                      אז סה”כ ממליצה בחום.

adivelednizki nilih 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • adivelednizki
                        adivelednizki @ayeletback נערך לאחרונה על ידי adivelednizki

@ayeletback

איזה כיף , איטליה !

גם אני , כמו פנינית , הייתי בדרום איטליה לפני יותר מדי שנים .. אבל לא שוכחת את נוף הצוקים של סורנטו.

אולי צריך כבר לחזור לסיבוב שני , אבל מעדיפה בזוג ... והמגירה מלאה בתוכניות ( ואני לגמרי איתך בעניין התובנות וכמה שיותר טיולים ונסיעות ) אז כרגע אני חושבת דווקא על צפון איטליה לאוקטובר בשנה הבאה , אבל עוד לא התגבש כלום ממש , יש עוד זמן. ויהיה מעניין לקרוא אתכם בהרכב משפחתי.

אגב, את הצלש קיבלת מהפורום שלנו מזמן... לא רק בענייני חניה . 

מחכה להמשך

• myomer
                          myomer נערך לאחרונה על ידי

איילת

תמונות נהדרות. געגועים לדרום איטליה. כיף תמיד לקרוא סיפורים שלך (רק בלי דרמות בבקשה)

נראה ששמח פה בפורום עכשיו, איזה כיף לכתוב במקביל מרחבי תבל. המזרח הרחוק, דרום איטליה, האלפים הצרפתיים (ודרום אפריקה שלי) – מבטיחה להגיע לכולם.

לימור

• nilih
                            nilih @ayeletback נערך לאחרונה על ידי nilih

@ayeletback

היי איילת,

בסופו של דבר דרכנו לא הצטלבו...הגענו בשבת ממטרה שבצד השני של המגף האיטלקי לויקו אקוונזה שליד סורנטו דרך וילה רופלו והיינו עייפים מידי מן הנהיגה הארוכה ומפקקי התנועה בכביש אמלפי- סורנטו. זה בכלל לא דומה למה שחווינו בפוליה הנהדרת.

מקווה שאחר שאשלים סוף סוף את האשכול האיסלנדי שלי, אוכל לספר.טרם הורדתי את התמונות למחשב...

ואיזה כיף לראות כאן את סיפורי הטיול שלך, של  לימור, של פנינית, ושל עדי . עדיין לא ראיתי האם יש כאן סיפורי טיול נוספים.

ולכול מי שהיה באזור לפני שנים, אתן רמז, כמות התיירים והמכוניות בסוף השבוע היא מטורפת, למרות שהיום הסתיימה עונת הטיולים באזור וחלק מן המלונות נסגר.כדאי להגיע מחוץ לעונה או באמצע השבוע.

נילי

ayeletback תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • ayeletback
                              ayeletback @nilih נערך לאחרונה על ידי

ברוכים במצטרפים לטיול שלי.
                              ( סלחו לי שאני לא מפרטת )
                              לימור – הפעם הדרמות ממש ממש בקטנטנה.

• אוליב י
                                אוליב י @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

תמיד אוהבת לקרוא על הטיולים שלכם ולראות את התמונות. ומזדהה עם הטריגר. 

• ayeletback

לפני שיוצאים לדרך כמה מילים על הנהיגה.
                                  קראתי הרבה על הנהיגה בדרך אמפלי , על הנהגים המשוגעים על הדרכים העמוסות, על הכבישים הצרים.
                                  חלק היו הפחדות רציניות.

ההמלצות היו לקחת רכב קטן...אבל אנחנו 4 ( עם 2 בנות 16 שעושות שופינג ) אני צריכה מקום.

מודה שטיפה חששתי.
                                  אז המסקנה שלי לא דובים ולא זבובים.
                                  כן הכבישים צרים וכן יש איטלקים שנוסעים בחוס זהירות ( כמעט לא ניתקלתי במשוגעים ).
                                  אבל באמת שום דבר שנהג מנוסה מתרגש ממנו.
                                  לא היה לי מורכב וקשה בכלללל.
                                  ממש לא.
                                  והגיפ שלי ( שהיה בגודל של מכונית משפחתית ממוצעת ) לא היה רחב מידי ולא היתה שום סיבה לנסוע באיזה מכונית מיני בחוסר נוחות.

להפתעתי נתקלתי אפילו באדיבות , שסטיתי מהדרך ביום אחד כי נסעתי לאט והיה אחרי טור ( היה כבר חושך ) ונתתי לטור לעבור, זרקו לי תודה באיטלקית מהמכוניות שעברו.

ו 2 מילים ל חניה.
                                  בכל האיזור וברוב החניונים בהם נתקלתי נהוגה שיטה שבה משאירים את המפתחות ובעלי החניון דוחסים את הרכבים.
                                  לא יודעת כמה זה מכוסה בביטוח...כאבה לי הבטן אבל לא היתה אלטרנטיבה.
                                  בפועל הכל היה בסדר.

הרכבים תמיד חזרו ( וכאמור בלי שריטות )

סמדרולה annaly sara3125 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • סמדרולה
                                    סמדרולה @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

אילת, ברוכה השבה!

איזה כיף שאת כותבת על דרום איטליה.

אני מאד רוצה לטייל ברומא ובאזור סורנטו.  
                                    אל תחסכי בפרטים. הכל נשמר לזמן המתאים למימוש הטיול.

• annaly
                                      annaly @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

הי,

איזה כייף לקרוא!!!! גם אנחנו ישנו בצימר הזה, אצל לואיג’י ואוגו….

והנופים – איזה יופי!!!

מסכימה איתך לגבי הכבישים (למרות שלא אני נוהגת...) – כמו בשאר איטליה, לא משהו מיוחד מאוד….

מחכה להמשך!!!

• sara3125
                                        sara3125 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

איילת

כייף לשמוע ולראות הפעם סיפור מדרום איטליה, אוהבת לקרוא את קורותיכם ברחבי העולם.

המפגש הראשון והיחיד בינתיים  שהיה לי עם איטליה היה ב-2014, רומא ודרומה לאמאלפי , זו היתה יריית הפתיחה הנפלאה ביותר לארץ המגף .

אז אשמח להיזכר דרך סיפורך במקום הנפלא הזה.

(באביב הקרוב אתנסה בביקור שני והפעם לצפון) וכל כך מסכימה איתך על לא לחכות ופשוט לנסוע כמה שאפשר

אז אני כאן מחכה להמשך...

• ayeletback
                                          ayeletback נערך לאחרונה על ידי ayeletback

טיסת הבוקר של VUELING יוצאת מישראל ב 9:40 בבוקר.
                                          שעה מושלמת. אפשר לצאת ב 7:00 מהבית במיוחד שמדובר ביום חג נטול פקקים.
                                          ואכן הכל ריק הכביש, החניה , ה CHECK IN וכו.
                                          יש לנו זמן לרוב בדיוטי לאכול ארוחת בוקר ( אבל מעצבן שארומה סגור שבכל מקוןם אחר בארץ הם פתוחים בשבתות ) , לשלם מס נסיעות לויקטוריה סיקרט, לבדוק לעומק 100 סוגי אוזניות וכו.
                                          הטיסה מאחרת לצאת, אבל שכבר יוצאת זמנה מתקצר בהרבה ובסופו של דבר אנחנו נוחתים ברומא ב 1:00 בצהריים. חצי שעה לפני הזמן המתוכנן.

ברומא ישנו מסלול ניפרד לישראלים ולעוד כמה לאומים.
                                          שבו הבדיקה היא במכונות אוטומטיות והתור מקוצר.
                                          כתוב של מכגיל 14...ותומר בן 13.5
                                          השוטר מפנה אותנו לאוטומטי, אני אומרת לו שתומר לא בן 14 אבל הוא מהנהן בביטחון.
                                          בדיעבד כניראה ( לא כנראה בטוח ) לא הבין אותנו.
                                          במכונות טל ( החברה ) עוברת מיידית אני אחריה. ( מה חשבתי שלא נשארתי אחרונה?? ) ותומר נתקע. כן זה רק מגיל 14. למה חשבתי שכתוב סתם ???
                                          בעודנו עומדים נבוכים מ-2 צידי המחסום  אני מגלה שטל נעלמה , השוטרת בבקרה מסרבת לתת לי לחזור. ואופס הילדים הולכים לתור אחר אני כבר עברתי וטל נעלמה כלא היתה.
                                          אני מוודאה שאני רואה את הילדים בתור ויוצאת לחפש את טל.
                                          זה לוקח זמן אבל פתאום אני מאתרת אותה מנסה לחזור ששוטרת איטלקיה תופסת אותה ומושכת אותה לאחור.
                                          דרמה – היו שם דמעות.
                                          מכאן לשם אני מתאחדת איתה ומרגיעה אותה( השוטרת האיטלקיה נבוכה נורא שהילדה בוכה )  ועכשיו מחכה לילדים שלי שיגיעו לשוטר ההגירה
                                          זה לוקח קצת זמן, הוא לא מאוד מתעניין למה 2 ילדים נכנסים לבד. 
                                          וחזרנו והתאחדנו.

לקיחת הרכב עוברת יותר בקלות, כבר היללתי את הגיפ
                                          תא המיטען שלו מרווח , הכל נכנס בקלות בלי התמרונים הזכורים לרעה מהטיול בארה”ב.
                                          אנחנו יוצאים לדירה שנימצאת מספר דקות מש”ת
                                          דירה מדהימה (  סיפרתי כבר)  מורידים מזוודות ומזמינים מונית.
                                          תוך עשרים דקות אנחנו על מונית לרומא.

השעה 16:00 המונית מורידה אותנו ליד הקוליסאום.
                                          ארוחה איטלקית ראשונה ( ומעולה) במסעדה אקראית ליד הקוליסאום ומשם אנחנו יוצאים למסע רגלי.
                                          הכל קרוב שם ברומא ותוך חצי יום ראינו את הקוליסאום ( מבחוץ ) ואת הפורום ואת כיכר ונציה והמדרגות הספרדיות ואת המזרקה שזורקים בה מטבעות ( שכחתי את שמה ) ועוד ועוד.
                                          בכל אתר כזה ניצבים שוטרים איטלקים שלא נותנים לתיירים לשבת בשום מקום.
                                          שמעתי על המדרגות הספרדיות אבל זה בכל מקום, וזה די מעצבן.

בין אתר היסטורי זה לאחר אנחנו דוגמים גלידה איטלקית מדהימה ( לא אקראית הלכנו עם כתובת ), ואת הטירמיסו “הכי טוב ברומא “ בכמה גירסאות שלו ( ב POMPI טעמנו את הקלאסי ואת הפיסטוק – לכו על הקלאסי ). וסיימנו איך לא בחנות בגדים ( בכל זאת 2 בנות 16 ).

רומא היתה לנו נחמדה, וויב טוב אמרו הילדים.
                                          אבל אנחנו לא חובבי עתיקות וקצת תהינו מה נעשה שם בדיוק עוד חצי יום 🙂😄
                                          אני מגששת אם הם רוצים להגיע לותיקן בסוף הטיול – הם לא.
                                          גם סיור בקליסאום לא ממש מדבר אליהם.

ב 21:30 בערב תפסנו מונית עזרה לדירה, נפלנו שפוכים למיטות במדהימות עם הפוך הכי רך שיש.

אז הנה כמה הוכחות שאכן היינו ברומא, שום דבר חדש או מדהים שלא ראיתם 100 פעם.

וזה כבר ניסוי ( לטובת פנינית ) לשים טקסט בין התמונות…

דפנה 11 pninit1234 אורנה1 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • דפנה 11
                                            דפנה 11 @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

הי איילת כייף שאת מספרת.

דרום איטליה היא יעד עתידי ואל תחסכי בפרטים ! מזדהה עם הילדים שגדלים והבגרויות וההכרה שכבר קשה לתכנן...

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון