טיול בטוסקנה
-
שלום לכולם
איך נראה לכם הטיול הבא שלי ושל אשתי?מה כדאי להוסיף/להוריד ?
אני יודע שזה טיול קצר אבל זה מה יש כרגע
תודה מראש
יום 1 - נחיתה במילאנו(שעה 11:00) וטיסה לצימר שנמצא באימפרונטה(דרומית לפירנצה)-נסיעה של 4 שעות-איפה כדאי לעצור בדרך?
יום 2-סן ג'ימיניאנו וסיינה
יום3- פירנצה
יום 4- לוקה ופיזה
יום 5-פורטופינו ועלייה צפונה למילאנו
יום 6-חזרה לארץ(טיסה ב 12 בצהריים)
-
טיול בטוסקנהתכנית די דחוסה אבל אפשרית.
אני לא הייתי שוכר רכב במקומכם. טיול עירוני לחלוטין ורכב רק מסבך. אין טיולי טבע או טיולים למקומות שקשה להגיע אליהם ברכבת.
-
טיול בטוסקנהאם לא רכב אז איך אני אגיע ממקום למקום? ברכבת/אוטובוס
אני חושב שברכב הרבה יותר נוח.
-
טיול בטוסקנהלאור מיקום לינת הכוכב (לא בתוך פירנצה)
לאור פיזור היעדים
אני ,חושבת שרכב מאד רצוי-עד הכרחי.
-
טיול בטוסקנהאני טיילתי פעמים בטוסקנה ובליגוריה על בסיס תחבורה ציבורית כלומר רכבות ואוטובוסים. מאוד נוח לדעתי. החסרון היחיד הוא המיקום שלכם מחוץ לפירנצה.
אם המיקום סגור אז רכב הוא חובה.
כדאי לקרוא בפורומים על נהיגה במרכזי הערים באיטליה ובפירנצה בפרט. זה לא פשוט.
-
טיול בטוסקנהבפירנצה,חניה חינמית מדהימה בכיכר מיכאלאנגלו,עם תצפית על העיר.הליכה של כ 20-25 דקות לאורך הנהר אל העיר.
https://goo.gl/maps/tRQiJLib5uk
עצירה בדרך ממילאנו- מונטרג'יוני-עיירה קוטנטנה, חניה חינמית,יש איפה לאכול
שווה ביותר, וממש על הכביש
-
טיול בטוסקנהתודה על הטיפים shilski איפהשהוא קראתי שהחנייה שדיברת עלייה היא כבר לא חינמית ,רק שאני לא זוכר איפה דבר שני העיירה שדיברת עליה היא יותר דרומית ממה שאני מחפש,אני מחפש מקום בין מילאנו לפירנצה ששם אני יכול לעצור לקחת אוויר שעה ואז להמשיך לצימר שלי שנמצא דרומית לפירנצה
-
טיול בטוסקנההייתי מוסיפה את pitigliano, לא כדאי לפספס את המקום.
-
טיול בטוסקנהלמה שלא תעצרו בפארמה או מודנה? ורעיון ששאבתי מהקרב בין השפים שני לרושפלד. מה דעתכם על ביקור בחווה ליד מודנה בשם Hombre? מייצרים שם גבינת פרמזן ויש גם מוזיאון מכוניות מזראטי. פתוח 9-12 ו – 3-6 אחר הצהריים. שבת = רק בוקר. ראשון סגור.