מעבר בין טיסה לטיסה
-
שלום נוחתים בתאילנד בשעה 15:00 ומתלבטת אם לסגור טיסת המשך לקראבי ב17:20, האפשרות הנוספת היחידה שלי היא טיסה נוספת ב 19:20 עם חברת תעופה לא מוכרת.
האם נספיק לטיסה של 17:20?
שאלה נוספת, קנינו כרטיסי טיסה באל על , אם נסגור את הטיסה של 17:20 לקראבי של בנגקוק איירוייס אפשר לבקש בצק אין שישלחו את המזוודות עם טיסת ההמשך?
-
לא הייתי מהמר על 17:20.
כדאי מאוד גם לוודא שטיסת ההמשך היא מאותו שדה תעופה, כלומר BKK (סוואנאפום) ולא מ-DMK (דון מואנג) שאליו תצטרכו לקחת מונית.
-
אם הייתם קונים את הכרטיסים ביחד מההתחלה אז המזוודות היו עוברות אוטומטית לטיסת המשך.
בין אלעל לבנגקוק איירוויס יש הסכמים אז סביר מאוד להניח שהם יכולים לדאוג שהמזוודות יעברו ישירות לטיסת ההמשך – כשאתם עושים צ’ק אין לטיסה בנתב”ג אתם צריכים לוודא את זה, לבקש מדיילת הקרקע ולוודא שהיא שמה על המזוודות תגיות שמעידות שהמזוודות ממשיכות לקראבי.
אם המזוודות ישלחו ישירות לקראבי אז אין שום בעיה להספיק את הטיסה של 17:20
אם המזוודות לא יעברו אוטומטית ותצטרכו לאסוף אותן ולעשות צ’ק אין לטיסת המשך – אין מצב שתספיקו את 17:20
הטיסות של בנגקוק איירוויס יוצאות מ BKK אין מה לדאוג
-
יש מצב שעדיף לכם לעשות שינוי בכרטיס של אל על כך שיכלול גם את הטיסה לקראבי,סיכוי טוב יותר שתספיקו לטיסה וגם אם לא תספיקו מכיוון ששני הלגים על אותו כרטיס חברת התעופה צריכה למצוא לכם פתרון (טיסה חלופית)
אם שני הלגים לא על אותו כרטיס ותפספסו את הטיסה חברת התעופה לא חייבת לכם כלום, אתה תלויים בטוב הלב של דיילי הקרקע.