ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גיל מתאים לנסיעה לסאמר סקול

פורום אירופה
    אנגליה
    4
    4
    653
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rellim
      rellim נערך לאחרונה על ידי

אולי יש כאן מישהו ששלח ילד לסאמר סקול ויכול לענות לי על כמה שאלות? מה שאני רוצה לדעת זה קודם כל ולפני הכל אם זה מתאים לילדה בת 14 או שהיא עדיין קטנה מדי לזה, מישהו יודע? ממה שאני מבינה זה כן מיועד לגילים האלה אבל האם זה באמת בטוח לשלוח ילדה צעירה כל כך? יש שם פיקוח מלא? גם בלילות? עכשיו, הבנתי מהכתבה הזאת https://www.makorrishon.co.il/expert/177291/ שיש כל מיני מקומות שעושים בהם סאמר סקול באנגליה , ואני לא מבינה – זה הכול של ישראלים או שבכלל לא? המדריכים שם מדברים עברית בכלל? ואני יכולה גם להזמין את זה ישירות באנגליה? אולי זה יכול לצאת יותר זול?
      שקד אנשיםטובים משה א 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד @rellim נערך לאחרונה על ידי

אני לא שלחתי ילד לסאמר סקול, אבל אני רואה את התלמידים מציפים את הערים בכל קיץ. כמה נקודות כלליות:

א. ממה שאני רואה, רוב התלמידים מבוגרים יותר, לפחות 16-17. כמובן, אני רואה אותם כשהם במרכז העיר ובאוטובוסים אז טכנית יש מצב שהצעירים יותר לא יוצאים לבד ולכן אני לא רואה אותם.

ב. אין קשר בין הסאמר סקולים ובין האוניברסיטאות. אלו חברות פרטיות ששוכרות את הכיתות ואת מגורי הסטודנטים בזמן חופשת הקיץ. אין שום משמעות ל״אוניברסיטת קיימברידג׳ היא אחת האוניברסיטאות הטובות בעולם״, שכן, אף על פי שזה נכון, האוניברסיטה לא מפעילה את הסאמר סקול ולא קשורה אליו. לכל היותר יש ערים שיותר נעים להיות בהן מאחרות.

ג. אם חשוב לך סאמר סקול ישראלי עם מדריכים ישראלים את צריכה לבחור בחברה ישראלית. אין לך מה להזמין ישירות מאנגליה כי אז זה לא יהיה בהפעלה ישראלית. לדעתי חשוב יותר מי המפעיל ומה התכנית מאשר באיזו עיר זה בדיוק. כמו שאמרתי, האוניברסיטאות הן לא צד בזה, ואין שום סיבה להניח שסאמר סקול בברייטון הוא יותר או פחות טוב מכזה שבאוקספורד.

ד. להערכתי דווקא בלילה יש פחות ממה לחשוש. זה יותר מדאיג כשהם יוצאים להסתובב לבד אחרי הצהריים או בסופ״ש, במיוחד כשהם שוכרים את האופניים השיתופיים ורוכבים בניגוד לחוקי התנועה. שוב, יתכן שאני רואה רק את אלה שמקבלים זמן הסתובבות חופשי ומכאן הרושם, ובתכניות אחרות הם אף פעם לא יוצאים לבד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים @rellim נערך לאחרונה על ידי

@rellim 

למחנה של שבוע ושבועיים בארץ (בעברית) היא נוסעת? לא תהיה בעיה?

מה עם מחנה של שבוע ושבועיים בארץ באנגלית (יש כאלה)? מתאים לה?

אם זה לא מתאים בארץ – אני לא רואה סיבה שזה יתאים בחו”ל.

אם זה מתאים בארץ – אני לא רואה בעיה מהותית עם חו”ל.

ואם יש ספק – למה לא  תנסו משהו מהמחנות בארץ? אני מכיר את kimama ואת bigidea. אלו מחנות קיץ לנוער שהשפה המדוברת בהם היא גם או בעיקר אנגלית. אני מניח שהם לא היחידים. שימו לב שזה לא זול (3500-5000 לשבוע, וכמעט כפול לשבועיים).

• משה א
            משה א @rellim נערך לאחרונה על ידי

@rellim

אני יכול להגיד רק שבקיץ שעבר, בגיל 12, הנכדה שלי נסעה למחנה כזה בלונדון עם חברה טובה באתו גיל, במסגרת ישראלית מאורגנת, ונהנתה מאד. אני מודה שחשבתי שהיא צעירה מדי, אבל טעיתי...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון