ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון או דירה בבודפשט

פורום אירופה
    דירה הונגריה מלון
    10
    10
    1143
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Danibit
      Danibit נערך לאחרונה על ידי Danibit

תודה לכולם על העזרה מראש.…

אני מסתבך עם הזמנת מקום לינה בהונגריה. האמת שלא נעים לי לשאול ודרך כלל אני נהנה מחפש תשובות לבד. אבל זה ממש דחוף לי להזמין ואני די מסתבך. אשמח לעזרה מפורטת או להכוונה באמצעות קישור.

1) מה עדיף, מלון או. דירה? אני דתי, כך שבל מקרה אני אוכל בחוץ במקומות כשרים.

2)איזה  מנוע חיפוש הכי אמין . Booking? Airnbn?  לא חסר לי לסגור דירה ולהיתקע בלי מפתח או סיבוך אחר. ומה הקונפט של airbnb? זה דירות נופש או רגילות שאנשים משכירים כשהם יוצאים?

3) איף אני יודע שמה אני רואה בתמונה זה מה שאני מקבל  בדירה אני מבין שזה לפי האמינות. אבל במולונות, הם מראים לך  בתמונות המון חדרים. איך אני יודע מה אני מקבל

4) א אני רוצה קרוב למרכז היהודי. תפילות מסעדות. איזה איזור זה נקרא. עדיך לא בתוך האיזור. משהו כמו חחש דקות הליכה. קצת להתנתק.…

(5) זה כבר משהו די נקודתי, אבל בחיפושים שערכתי לא מצאתי שום דירה או מלון עם גקוזי בינוני בחדר. אין להשיג כזה, או שהמחיר של חדר כזה יזנק משמעותית.)

ממש תודה לכל מי שיכול לעזור

nirit_mz משה 22 דוקטור דו ליטל c. shachar דורון1 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirit_mz
        nirit_mz @Danibit נערך לאחרונה על ידי

@Danibit

איזור הרובע היהודי בבודפשט נחשב לאזור מאוד מרכזי שכדאי להזמין בו מקום לינה. אני חיפשתי לפי מרחק מבית הכנסת המרכזי. 

מכיוון שאני נוחתת באמצע הלילה, העדפתי מלונות עם קבלה של 24 שעות ולא דירה. בכללי, כשאני בחופשה בעיר בלי הילדים, אני מעדיפה מלון ולא דירה, אבל זה מאוד אינדבידואלי.

מעבר לזה, הכל שאלה של תקציב.

לגבי איכות המלון / הדירה – אני מנפה מההתחלה מקומות עם ציון של פחות מ-8.5. אח”כ אני קוראת את הביקורות השליליות ובודקת האם הן נוגעות בנקודות שיפריעו גם לי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @Danibit נערך לאחרונה על ידי

@Danibit

אני אישית מעדיף מלון – רצית ג’קוזי .

אני מבין מהכתוב שאתה מכוון לדירה .

אני מזמין רק דרך בוקינג ולא נתקלתי בבעיית אמינות.

מה שהזמנתי , זה מה שקיבלתי בבוקינג.

תבדוק בבוקינג מלון הסמוכים לאזור היהודי .

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @Danibit נערך לאחרונה על ידי

@Danibit אמר:

תודה לכולם על העזרה מראש.…

אני מסתבך עם הזמנת מקום לינה בהונגריה. האמת שלא נעים לי לשאול ודרך כלל אני נהנה מחפש תשובות לבד. אבל זה ממש דחוף לי להזמין ואני די מסתבך. אשמח לעזרה מפורטת או להכוונה באמצעות קישור.

1) מה עדיף, מלון או. דירה? אני דתי, כך שבל מקרה אני אוכל בחוץ במקומות כשרים.

2)איזה  מנוע חיפוש הכי אמין . Booking? Airnbn?  לא חסר לי לסגור דירה ולהיתקע בלי מפתח או סיבוך אחר. ומה הקונפט של airbnb? זה דירות נופש או רגילות שאנשים משכירים כשהם יוצאים?

3) איף אני יודע שמה אני רואה בתמונה זה מה שאני מקבל  בדירה אני מבין שזה לפי האמינות. אבל במולונות, הם מראים לך  בתמונות המון חדרים. איך אני יודע מה אני מקבל

4) א אני רוצה קרוב למרכז היהודי. תפילות מסעדות. איזה איזור זה נקרא. עדיך לא בתוך האיזור. משהו כמו חחש דקות הליכה. קצת להתנתק.…

(5) זה כבר משהו די נקודתי, אבל בחיפושים שערכתי לא מצאתי שום דירה או מלון עם גקוזי בינוני בחדר. אין להשיג כזה, או שהמחיר של חדר כזה יזנק משמעותית.)

ממש תודה לכל מי שיכול לעזור

1.  זה כמו לשאול אם עדיף טנדר או מכונית פרטית. נכון שגם במלון וגם בדירה ישנים אבל מדובר בשני מוצרים שונים. תספר מה חשוב לך באירוח מעבר לג’קוזי, למשל אם אתה מגיע בשעות אקזוטיות, האם חשוב לך שינקו ויסדרו את החדר וכו’ ולפי זה יהיה אפשר להמליץ
            2. שניהם מנועי חיפוש אמינים אבל צריך לזכור שמדובר בלוחות מודעות, אין להם פתרונות לינה משל עצמם. בגדול להערכתי אם תהיה בעיה הסיכוי לפתרון מיידי ב BOOKING גדול מ AirBnB. ב airBnB יש מהכל, אתה יכול גם לשכור חדר כשבעלי הבית נמצאים בשאר הדירה, אתה יכול לשכור בית שלם.
            3. ב booking בחלק מהמלונות מציינים באיזה סוג חדר צולמה התמונה. אתה יכול להכנס לאתר האינטרנט של המלון עצמו, יש סיכוי די טוב ששם התמונות ממוינות לפי חדרים. אתה יכול לבדוק גם תמונות ב tripadvisor
            4. תבדוק במפה
            5. מה החיפושים שערכת? אין טעם לחזור על החיפושים שלך בנסיון לעזור, צריך להציע הצעות חדשות
            • c. shachar
              c. shachar @Danibit נערך לאחרונה על ידי

@Danibit

ואוו , אתה נראה לי יותר מדיי לחוץ .

ההמלצה שלי היא מלון דירות.

תזמין דרך בוקינג/הוטלס קום 

• Meiroosh
                Meiroosh נערך לאחרונה על ידי

בוקינג צריך לשים לב לכל הפרטים הקטנים ואז יודעים בדיוק מה מקבלים ואין הפתעות
                • dmitrys
                  dmitrys נערך לאחרונה על ידי

בבודפשט הזמנו דירה באיירבנב.

אני מקפיד לא לשכור דירה בה אנשים גרים, אלא דירות שמיועדות להשכרה. ככה אני לא צריך לראות את הבגדים של הבעלים, מוצרי הגיינה שלהם וכו’.

אני מסתכל רק על דירות עם ציון 4.5 ומעלה, ולפחות 10 תגובות. בודק גם שהבעלים לא ביטל הזמנות.

הדירה בה היינו נקראת Art Deco - Downtown Budapest . היא נמצאת ברובע היהודי קרוב מאוד לבית הכנסת הגדול והייתה ממש מצוינת.

• Emma_3222445
                    Emma_3222445 נערך לאחרונה על ידי

זה מאוד תלוי בך.

האם צריך שיהיה דלפק קבלה?איזה? 24/7? תצטרך שאלה עזרה או תוכל להסתדר לבד בדירה?יש כל כך הרבה אפשרויות לינה בעיר הזאת..לכל טעם וכיס כמובן בכל מיקום שתרצה.

שאלץ השאלות מתי תכננת להגיע לעיר? יש שוני בין חורף קייץ.ךרוב לרןבע יהודי מגיעים כדי להיות קרובים לפאבים ומקומות בילוי או חינה מול בית הכנסת.

אם רוצים לטייל בנוח בעיר וגם להיות קרובים לאזור כשר,אם לא מפחדים מתחבורה או ללכת קצת ברגל..הייתי ממליצה על אמצע.אזור רחוב קירלי.יש במתחם לפחות 4-5 מקומות לינה באותו מיקום פסג’ ממש. הזמנה ישירה דרך האתר תיתן הסעה אחת חינם מ/אל השדה.דבר שחוסך עמידה בתור לאוטובוס לילה או מונית..

מיקום הפסג’ גם חוסך נסיעה במונית מהשדה..קן E100 עוצר 250 מטר משם.

• רבקי ש
                      רבקי ש נערך לאחרונה על ידי

בבוקינג אפשר לעשות חיפוש גם לפי אזורים.

האזור שאתה צריך כדי להיות קרוב לבתי כנסת ולמסעדות הכשרות זה 07 ארזבטווארוס.

אחרי שאתה מקבל את המלונות והדירות באזור הזה אתה יכול למיין אותם לפי מרחק ממרכז העיר (בפונקציות למעלה).

בטווח של כחצי ק”מ ממרכז העיר אתה גם באזור היהודי וגם קרוב למרכז. רחוב קיראלי שהוצע לך קודם הוא מעולה בריטריונים האלה, אך יש עוד מקומות.

אם תבחר מקום עם ציון גבוה ותעיין בביקורות, כנראה תקבל בדיוק את מה שאתה רואה.

שים לב גם לשעות שבהם מתאפשר צ’ק אין במקום שאתה בוחר, במידה והטיסה שלך נוחתת בשעות הערב/הלילה

• דורון1
                        דורון1 @Danibit נערך לאחרונה על ידי

@Danibit

סביב רחוב קיראלי זה יהיה הכי נוח. ככל שאתה קרוב יותר לתחילת הרחוב (תחנת הרכבת התחתית Deák Ferenc tér), זה יותר נוח (וגם יותר יקר).

אני ממליץ מאוד על 7Seasons Apartments. דירות יפות, מאובזרות ונוחות עם מטבח. אם תזמין ישירות דרך האתר שלהם (אותו מחיר כמו בוקינג.קום), תקבל בנוסף הסעה משדה”ת חינם.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון