ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ממומבאי לגואה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    גואה מומבאי
    3
    3
    427
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אופיר_3759864
      אופיר_3759864 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב אני בתאריך 2.12 נוחת במומבי בשעה 16:25 וברצוני לצאת לדרך לגואה עוד באותו היום

הבנתי שאני צריך להגיע לתחנת רכבת ויקטוריה לקומה השנייה ולקנות כרטיס במחלקת תיירים (זהו תקציבי)אך אני רוצה להגיע לעיר בירה בגואה לאיזה תחנה אני צריך לקנות כרטיס?

האם אפשר לקנות כרטיס עוד בארץ והאם זה בטוח?

בפעם הקודמת עברתי חוויה לא נעימה בדלהי כי במקום לקחת מונית מתחנה מסודרת לקחתי ממונית פרטית ואני רוצה להמנע עוד הפעם מחוויה כזאת אז מהשדה תעופה במומבי מה הדרך הכי בטוחה להגיע לתחנת רכבת ויקטוריה ?

תודה מראש .

shimon amar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shimon amar
        shimon amar @אופיר_3759864 נערך לאחרונה על ידי

@אופיר_3759864

ראשית תיבדוק לגבי זמני יציאת הרכבת.קח בחשבון את העיכוב בבדיקת הדרכונים וגם מונית לתחנת הרכבת.קח מונית מתחנה מסודרת הצמודה ליציאה מהטרמינל תשאל נוסעים הודים היכן היא.ואתה אמור לקבל קבלה מסודרת בעת התשלום.תזהה את תחנת ויקטוריה שיש לה כיפה גדולה מעל התחנה בסיגנון ויקטוריאני ישן ויפה.פאנג'י היא עיר הבירה של גואה.ותישמור טוב על התיקים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ranamitai
          ranamitai נערך לאחרונה על ידי

אתה מאד מאד גבולי מבחינת הזמן של קניית הכרטיס רכבת!   לא תהיה לך בעיה להגיע משדה התעופה לתחנת ויקטוריה – אבל אתה מגיע בזמן גבולי לקנית כרטיסי הרכבת🤔. רכבת הלילה מויקטוריה לגואה יוצאת סביב 10:00-10:30 בלילה ואם אתה נוחת ב 16:25 זה ייקח לפחות שעה-שעה וחצי לצאת מהשדה ועוד שעה-שעה וחצי להגיע לתחנת ויקטוריה. פירושו של דבר שתגיע לתחנת ויקטוריה סביב 7 בערב – כ 3 שעות לפני שהרכבת יוצאת. את ההזמנות לרכבות ניתן לעשות עד 4 שעות לפני יציאת הרכבות ואם מגיעים לאחר מכן זה מאד מסובך (מי שמכיר את המערכת יוכל להסתדר, אבל זה לא פשוט).  אין “מחלקת תיירים” אלא הקצאות לתיירים במחלקות הרגילות של הרכבת. את הכרטיסים מההקצאות לתיירים ניתן כאמור לרכוש עד 4 שעות לפני יציאת הרכבת ואתה כאמור לא מגיע בזמן🙄. ובכל מקרה – הרכבות לגואה די עמוסות בתיירים בעונה זו – כך שלעיתים ההקצאות לתיירים מוזמנות כבר מספר ימים מראש!

בקיצור: עם הזמן המוגבל שלך יהיה מאד קשה להשיג כרטיס לאותו יום. ומה הפיתרון?  לנסות ולגשת לאיזה סוכנות נסיעות בארץ שעובדת עם השוק ההודי ולבקש מהם שחקנו לך כרטיס. יש לך אמנם יום אחד (אם אתה טס ב 2.12) אבל אני מאמין שסוכנות תצליח להשיג כרטיס – גם אם מעט יותר יקר.   האפשרות האחרת היא לנסוע באוטובוס סליפר (דרגשי שינה). בשדה התעופה יש דלפקי מודיעין והם ידעו לכוון אותך

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון