המלצה לחופשה קצרה יחסית
-
שלום לכל המומחים.
נראה שהלו"ז של שנה הבאה יהיה קצת לחוץ, והפעם יהיה זמן רק לחופשה קצרה.
אני זקוק להמלצה לחופשה של ארבעה ימים (ראשון עד רביעי) בתחילת מרץ, כזו שאפשר להשיג בה כמה שיותר דקות גלישה.
עד כה גלשתי 4 פעמים בשלושת העמקים ופעם אחת בטין, בדר"כ בארגון עצמי. אני אוהב לגמוע מרחקים במהלך הגלישה ופחות לחזור על אותם מסלולים (הניווט הוא חלק מהכיף), אוהב בעיקר מסלולים אדומים.
יש רעיונות לפתרון הזמן הדחוק (איך אפשר "לתפור" חופשה יעילה וקצרה באתר גדול)?
עומר.
-
המלצה לחופשה קצרה יחסית -
סנט אנטוןאופטימלי מבחינת גישה
אתר גדול ויש מרחבים לגלוש עליהם
לא חסרים שרשורים עליו
יונתן
-
סנט אנטוןמצטרף להמלצה. בנוסף יש טיסות נוחות (אני מכיר את הטיסות של אל על למינכן וסוויס לציריך) כך שתוכל לטוס בראשון בבוקר , ואולי להספיק לגלוש קצת ביום ההגעה (לא סביר) ולחזור ברביעי בלילה או בחמישי בבוקר (או אפילו למתוח את החבל לחוזר בחמישי בלילה) . אני טס כך כבר כמה שנים מאז שנולדו לי ילדים.
בכל מקרה, לא ציינת מתי אתה רוצה לטוס ומה התקציב.
בעיקרון, קודם סוגרים טיסה ואחר כך מתקדמים לחיפוש מלון. עדיף שתסגור את החופשה מוקדם ככך האפשר מפני שחצאי שבוע אינם פופולרים במלונות, אלא אם אתה מגיע בשולי העונה.
-
המלצה לחופשה קצרה יחסיתמבחינת הטיסות הכי נח זה לציריך כי יש טיסות של אל על וסוויס מוקדם בבוקר וגם שחוזרות מאוחר בלילה. כך שאפשר כבר לנחות בציריך ב9 בבוקר ובפחות משעתיים להיות באנגלברג או בדבוס ושם אתרים מוצלחים (קצת יקרים..)
אבל הנגישות ברכבת מאד נוחה. כך שאפשר לגלוש גם חצי יום ביום ראשון וכמעט יום שלם ברביעי.