איגואסו
-
אני רוצה להגיע מהשדה לצד הבראזילי ואחרי זה לעבור לצד הארגנטיני איך אני עושה את זה תודה -
השדה קרוב מאוד לפארק, יש אוטובוס שעובר בתוכו
יש אוטובוסים מאוד תכופים לצד הארגנטינאי – ייתכן שתצטרך לרדת בצומת ולהחליף מאוטובוס שיוצא מהפארק לאוטובוס שחוצה את הגבולשמור את הכרטיס -אם תתעכב בבדיקות המכס האוטובוס עלול לברוח לך ותמתין לאוטובוס הבא
-
דרור, לא כתבת לאיזה שדת תעופה אתה מתכוון אבל מניסוח השאלה משתמע שאתה נוחת בשדה הברזילאי.
כפי שגאונטלט כתב, השדה הזה מאוד קרוב לפארק הברזילאי, ויש אוטובוס ציבורי שמגיע, אבל אם אתה לא בטוח/לא רוצה לחכות אתה יכול גם לקחת מונית (אחת מאלו שמחכות בשדה התעופה), זה באמת רק 2 דקות נסיעה ולכן מחיר סביר.
מהפארק הברזילאי לצד הארגנטינאי, אני חושב שיש אוטובוס שנוסע ממש בין הפארקים, אבל כנראה יותר מעשי לתפוס אוטובוס שנוסע רק עד לעיירה פוארטו איגואסו (ושם בתחנה המרכזית לתפוס אוטובוס שנוסע לפארק עצמו). יש גם אופציות נוספות עם החלפות וכו’ (למשל יש אוטובוסים שנוסעים לתחנה מרכזית בעיר הברזילאית ומשם צריך אוטובוס לצד הארגנטינאי, וכו’, למרות שברור שעדיף אופציות ישירות יותר).
מחזק את דברי גאונטלט, יש סיכוי טוב שבמעבר הגבול האוטובוס ימשיך ואחרי הבירוקרטיה שם תצטרך לחכות לאוטובוס הבא (כלול באותו כרטיס כמדומני), למרות שפעם רווית פה כתבה שאם מטיילים רק במתחם האיגואסו אז אין צורך ממש בהחתמת דרכון או משהו כזה - אישית אני לא מכיר את האופציה…
אגב באופן כללי אני לא ממליץ לנסוע לפארק הארגנטינאי מייד אחרי הפארק הברזילאי כי לא יישאר לך מספיק זמן באותו יום לטייל בו. בגדול הוא מצריך יום שלם בכדי למצות אותו היטב.