[עזרה] ציוד ללפלנד
-
לילה טוב חברים, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי קצת.
טס ללפלנד בטיול מאורגן בשבעה אחרון של מרץ (25-31.03).
יש לי ציוד, אבל אני לא סגור ב100% אם זה מספיק או שצריך לקנות עוד כמה דברים (נעליים בטוח אני צריך לקנות לשם כי אין לי פשוט חח)
אז ככה, אתחיל עם מה שיש לי:
קודם כל, מעיל, יש לי את המעיל הזאת מקולומביה,
מעיל פוך לגברים M Lake 22 Down, כתוב עליה (באתר):• מילוי פוך טבעי 85/15 - 650 fill, בעל רמת בידוד מעולה במשקל מינימאלי, עכשיו, מ מה שקראתי קצת, הבנתי שצריך משהו ש הFILL היה בין 600 ל850, אני לא רוצה להוציא סתם כסף, לפי מה שאני מבין, המעיל הזה מספיק נכון?
לגבי פליזים, יש לי את האלה:
מעיל פליס לגברים Fast Trek Full Zip (כאלה יש לי 2), כתוב באתר: בד polyester 270g microfleece
חולצת מיקרו-פליס Fast Trek III Half-Zip( כזה יש לי 1), כתוב באתר: בד polyester 270g microfleece
מעיל מיקרו-פליס לגברים Titan Pass 2.0 II M (כזה יש לי 1), כתוב באתר: בד Polartec 200 fleece מיקרופליס (פוליאסטר)
בגדים תרמי:
מכנס ארוך:
מכנסיים תרמיים ארוכים לגברים Midweight II Tight (כאלה יש לי 2), כתוב: • Midweight - עובי בינוני, רמת בידוד גבוהה - Factor 2
חולצות ארוכות:
חולצה תרמית ארוכה לגברים Midweight Stretch Long Sleeve Top (כזאת יש לי 1), כתוב באתר: בד: polyester 85% / 15% elastane
חולצה תרמית ארוכה לגברים Midweight II Long Sleeve Top (כזאת יש לי 1), כתוב באתר: • Midweight - עובי בינוני, רמת בידוד גבוהה - Factor 2
כובעים וכפפות:
כובע Bugaboo Beanie, כתוב באתר:
כובע קלאסי לחורף, עבה ומבודד, סרוג בסיב אקריליק רך במיוחד בעל מגע מלטף, סרוג במבנה צלעות אנכיות המאפשר גמישות והתאמה גבוהה לכל ראש, בטנת Omni-Heat Reflective
חומרים:
• הרכב בד חיצוני: Acrylic
• בטנה: Polyester Omni-Heatמחמם צוואר Trail Shaker Gaiter, כתוב באתר:
מחמם צוואר עשוי פליס טכני, ברמת בידוד מצוינת, גמיש ונוח במיוחד, בטנת Omni-Heat שומרת על חום הגוף ומנדפת לחות וחום עודף
חומרים:
הרכב בד: Fleece Polyesterכפפות Omni-Heat Touch Gloves Liner, כתוב באתר:
טכנולוגיות:
Omni-Heat Reflective - בטנה עם טכנולוגיית המחזירה את חום הגוף, מצליחה להעלות את הטמפ’ מסביב לגוף בכ-20% בממוצע
מבלי להוסיף כל משקל או נפח, מבלי להתפשר על הרחקת לחות ועודף חום במהירות וביעילות של בד תרמי איכותי.
ובכך עוזרת לווסת את חום הגוף ומוסיפה נוחות בתנאי קור, בכל רמת פעילות
Omni-Wick - טכנולוגיית נידוף זיעה מתקדמת, מסיעה את הלחות מצידו הפנימי של הבגד לצידו החיצוני, מוסיפה נוחות והרגשת יובש בעת פעילות דינמית
מאפיינים:
• Touch Screen Compatible - תומכות בשימוש במסכי מגע
• משקל קל במיוחד, גמישות מעולה לכל הכיוונים, יכולת נשימה והרחקת לחות מעולה ורמת בידוד גבוהה, אידיאלי לפעילות דינמית בתנאי קור
חומרים:
• עשויות: Smooth Thermo Stretch Fleece 91% polyester / 9% elastaneכמו שכתבתי, אין לי נעליים מתאמות לשם, מצאתי את 2 האלה.
מספיק טובות?
חוץ מזה, אני צריך עוד משהו?
אני מאשים תמונה של מה ממליצים לקחת ומה מביאים לנו בטיול.

תודה רבה מראש לעוזרים

שכחתי

יש לי גרביים שקניתי אבל לא סגור ב100% אם מתאימות.
ועל הדרך, צריך לקנות גם ככה משקפיי שמש חדשות, משהו מומלץ שיתאים לשם על דרך? (עדיפות לRAYBAN)
שוב תודה