15 לאוגוסט
-
היי, מחר אנחנו טסים לחבל אלזס ויער השחור כמה שאלות קטנות.... ראיתי שיש ב15 לאוגוסט חג מריה הקדושה....מה זה אומר? האם הכל סגור?? מה מומלץ לעשות בראשון??? מתי הכי מומלץ פארק ארופה? תודה תודה תודה
-
15 לאוגוסטיש מדינות שבהן זה חג ממש והכל סגור. ויש כאלה שלא. ממליצה לך לכתוב ללשכת תיירות דל היער השחור ולברר מה פתוח ומה סגור.
-
15 לאוגוסטומה לגבי יום ראשון?
-
15 לאוגוסטלא יודעת לגבי ה15 באוגוסט..בראשון החנויות סגורות .אבל כל מסלול טבע אפשרי בשני חלק מהמסעדות סגורות .באד פארדייס פתוח חלקית
לגבי פארק אירופה : באיזה גיל הילדים ???
-
15 לאוגוסטהי
אני בדקתי מול המארחים וגם באתר חופזות של גרמניה וה 15/8 לא נחשב יום חג באיזור שלנו (איזור היער השחור כולל פארק אירופה)
יעל
-
15 לאוגוסטבין 11 לשנתיים.. תודה
-
15 לאוגוסטאז בצרפת זה חג... בכל מקרה הבנתי שכולם בחופש אז הכבישים יהיו עמוסים מאד.... עדיין מתלבטת מה לעשות מחר

-
15 לאוגוסטכן 15.8 הוא עדיין יום חג.
שתי חלופות בסיסיות
להיות באזור לינה ואז למזער תנועה בכבישים?
לנסוע למסלולי טבע -ואז יש פחות מטיילים, אבל הכבישים עלולים להיות עמוסים (מה עוד שהשנה החג נדבק ליום ראשון)
לנסוע לחתונה של פריץ- יש אירועי פולקלור של 15.8 , במיוחד בצרפת -כלומר להשתמש ביום החג הזה כדי להפיק ממנו דבר מה אחר, שלא בטוח הייתם עושים בסיטואציה אחרת (אבל אני בספק לגבי ההתאמה לילדים היותר צעירים והסבלנות שלהם לראות חתונה של פעם).