חברת בלו אייר
-
הי,
אני ובעלי נוסעים בשבוע הבא לבוקרשט בחברת בלו אייר, רציתי לדעת איך השירות שלהם והאם הם מקפידים על גודל המזוודה ועל המשקל שלה.
-
לא מבין את השאלה לגבי הקפדה על גודל ומשקל המזוודה.
נניח יגיע לכאן גולש שיספר שלא מקפידים. האם במקרה כזה תסתמכו על זה ותקחו מזוודה כבדה יותר? הרי אם במקרה יחליט מישהו בחברה לבדוק (והרי אלו דברים שמשתנים בין פקיד לפקיד), תשלמו קנס גבוה יחסית. לא פשוט יותר להקפיד על גודל ומשקל המזוודה המותרים?
-
בשביל לדעת איך השירות, אפשר פשוט להיכנס לtripadvisor ולקרוא.
על מזוודה, המידע באינטרנט. אני ממליץ שלא לנהוג בפזיזות ולעבוד לפי המידות והמשקל המותרים של החברה.
-
האם מישהו מכיר את החברה הזאת ונסע איתם לאחרונה? -
-
ההקפדה היא של צוות הקרקע בנמל התעופה שפעמים רבות הוא לא של החברה לא של נמל התעופה. -
@aljaje אמר:
קראי כאן את הביקורות, יש אפשרות לתרגום לכל ביקורת (יש עוד אתרים עם ביקורות על החברה), נדמה שכדאי להקפיד על גודל ומשקל המזוודה ולא לשכוח לעשות צ׳ק-אין באתר.
*טסתי איתם בשנת 2000(ומשהו), לרומא - בזמנו, היה בסדר, אך אז לא היו מגבלות על מידות ומשקל הטרולי (וממילא הוא לא שקל הרבה).
לפי התגובות בקישור ששלחת, המצב בחברה אנוש.
-
מצאתי אחת חיובית
.כרטיסים כבר נקנו, אז נותר רק לקוות שגם לכם תהיה טיסה נעימה (רק לא לחרוג במידות ובמשקל המזוודה).
טיסה נעימה!
-
אנחנו חזרנו לפני שבוע וחצי ובדקו בקפדנות את הטרולי בגייט, מאד בקפדנות. השירות בטיסה בסדר.
-
-
אכן, בחזור מבוקרשט בדקו ובלשו אחרי כל מזוודה שהיתה גדולה יותר ממה שכתבו אפילו אם זה היה רק חצי ס”מ. הרבה אנשים נאלצו לשלם 90 אירו על מזוודות שלא עמדו בדרישות. מה גם שבהלוך הם אמרו שאין בעלה לעלות עם תיק גב בנוסף לטרולי מה שהיה אסור בחזור!!, כנראה הם עושים את כל הכסף שלהם על הטיסה חזור.
נא לשים לב.
מסקנה- אין לטוס בחברה הזאת יותר!!
-
אני לא מתחבר למסקנה שלך. המסקנה שלי: כאשר טסים עם כל חברת תעופה, חשוב לקרוא היטב את הדרישות של החברה ולעמוד בהן.
-
- מצטער להעיר לך, אך המסקנה שלך מוטעת מיסודה .
- טסנו בחודש מאי לנאפולי עם חברת איזי ג’ט וההתנהגות הייתה דומה לחלוטין לזו של בלו אייר . הרבה ישראלים שלא הקפידו על דרישות הכבודה נשלחו אחרי כבוד לשלם עבור המזוודה . אלו שלא הסכימו לשלם, נאמר להם שלא יעלו לטיסה למרות כל הטענות הידועות שבהלוך לא בדקו/המתקן היה שונה/….
- המסקנה שלך צריכה להיות ששיטת מצליח הישראלית הידוע לא עובדת על הגויים !