מתי להזמין לינה לאלפ"צ?
-
שלום חברים.
אני מתלבטת מתי כדאי להזמין לינה באלפ"צ, עכשיו או בעוד כמה חודשים? האם הלינות שאני מוצאת עכשיו זולות יותר? האם יהיה היצע גדול יותר בעוד כמה חודשים? או להיפך: האם יגמרו המקומות ועדיף להזדרז?
אשמח לתובנות שלכם בנושא. תודה רבה
-
לא ספציפית ביחס לאלפ"צ, אני תמיד מעדיפה לסגור לינות מיד כשסוגרת טיסות. כמובן מקפידה על מקומות שמאפשרים ביטול חינם או בעלות נמוכה.
המקומות המומלצים עלולים להיתפס מהר, בעיקר כשמדובר בלינות משפחתיות או chalet שיש בו מקום למשפחה אחת או שתיים.
במידה ואת לא שלמה עם המקום שהזמנת תמיד אפשר להמשיך לחפש מאוחר יותר מקום טוב יותר, בתנאי כאמור שיש ביטול חינמי/בזול.
-
כדאי להזמין אחרי שיש לכם מושג לגבי המקומות שתהיו בהם, לפני כן אין טעם.
אחרי שאתם יודעים איפה תרצו ללון ובאילו תאריכים כדאי להזמין עם אופציית ביטול ומידי פעם לחזור ולבדוק אם יש אופציית לינה מתאימה יותר.
-
בגלל שבאלפים מתכוננים כעת לסקי ולחג המולד
הרבה מאד מקומות “סוגרים” את הקיץ בהודעה פיקטיבית של “ הכול מוזמן מראש”
אחרי עונת הסקי, יפתחו עוד מקומות (כלומר סביב אפריל).
המחיר לא ישתנה.
ותדעו אז בדיוק מה התכנים של הטיול, לאן מתכננים לטייל-ואיזה מיקום לינה אופטימאלי לצרכים שלכם והמסלול שלכם.
-
היי
לדעתי רצוי כמה שיותר מהר.
ברגע שיודעים את המסלול ובוחרים מיקום ללינה
שימי לב שאם מדובר על הקיץ אז הרבה לינות הן רק משבת עד שבת, צריך להירך בהתאם מבחינת חלוקת הלינות
לימור
-
אחרי שאת בוחרת מסלול וכיוון כללי. הייתי מזמין את הלינה הזולה ביותר שתמצאי כמה שיותר מהר. הצימר לא יחכה לך.
הייתי מחפש באתר AIRBNB, שם אנחנו מצאנו. במידה והטיול עוד הרבה זמן כדאי לבדוק שאפשוריות הביטול טובות עבורכם, וככה במידה ותרצו תוכלו לשנות מסלול.