ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחות לארה"ב למשך חצי שנה

פורום טיולי משפחות
    טיול משפחתי משפחות
    6
    7
    956
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shlomit.bd
      shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אז החלטנו לקחת הפסקה מהחיים לתקופה ארוכה שתגרום לנו לשכוח את המשימות היומיומיות ולהתעמק בסוגיות הרות גורל כמו היכן לטייל ומה לאכול..

היעד- ארה”ב

המועד- עדיין לא הוחלט, תלוי בתקציב.

המסלול- לא ידוע עדיין

תקציב- בהחלט מה שמעניין אותי עכשיו כדי להבין אם זה יכול לקרות ומתי

איך אני מתחילה?

אשמח לתובנות מהמנוסים שבינכם ואם יש קובץ אקסל שתוכלו לשתף אותי בו אשמח ממש

karnielr דוקטור דו ליטל גדליהו מהגרעין אנשיםטובים adirgali 6 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

@shlomit-bd

חשבתם על קראוון? רכב שכור? רכב קנוי? יש די הרבה סיפורי טיול כאלו, אני ממליצה לכם בתור התחלה על ענת israelimom שעשתה שני טיולים כאלו, שניהם ברכב שכור. יש לה אתר משלה, שווה לחפש. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

@shlomit-bd

אין שום דבר משותף בעלות בין בוסטון או ניו יורק או מוטל על הדרך,

אין דמיון בין עלות יום בפארק פרימיום כמו דיסני או יוניברסל ליום טיול בשמורה במערב.

לכן אין שום אפשרות לתת לכם תגית של מחיר לפי הנתונים שנתתם.

לדעתי את צריכה להתחיל בבניית עוגנים, המקומות בהם בטוח תרצו להיות והגדרת פרק הזמן לשהות.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

@shlomit-bd

יש גם עניין של האם אתם רק מטיילים או גם מתכננים לחנות ליותר זמן במקומות מסוימים.

קרובי משפחה שלי שעשו משהו באורך דומה בכלל רכשו רכב בארה"ב. 

תאריך היציאה ובכלל כל חצי השנה עשויים להכתיב לכם את המסלול. אם זה למשל יולי עד ינואר. אני לא בטוח עד כמה תרצו להיות במדינות הצפוניות  בחורף. וזה כבר מכתיב לכם את סדר התנועה..

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי אנשיםטובים

@shlomit-bd

הזכירו כבר את ענת israelimom שעשתה כמה טיולים משפחתיים ארוכים (כמה חודשים). חפש פוסטים ישנים שלה

כל מקרה לגבי תקציב. ברור שהכל אפשרי. לא לשכוח שחלק ניכר מהעלות זה העדר ההכנסות שלכם.

• adirgali
                adirgali @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

@shlomit-bd

אין לי נסיון בטיול של חצי שנה, כן יש לי הרבה נסיון בטיולים בארהב, ונסיון חד פעמי עם המון חשק לעוד (כולל חלום דומה למה שאתם רוצים לעשות) עם קרוואן.

ממליצה חד משמעית על קרוואן, אם זה לא מובן מאליו…

הייתי מתמקדת במערב, אולי עם קינוח בחוף המזרחי, בדגש על אורלנדו, אבל זה מאוד תלוי בעונה בה תסיימו.

אם מתחילים בקיץ, אז להתחיל מצפון (יש המון אופציות של מסלולים כמובן, אבל בגדול...). אם מתחילים באביב אז מדרום לצפון.

אני הייתי מנסה לצאת במאי-יוני למערב (למשל, להתחיל מנחיתה בלוס אנג'לס ומשם לחרוש את המערב מדרום לצפון) ולסיים באזור אוקטובר-נובמבר באורלנדו+ניו יורק בת'נקסגיווינג...

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @shlomit.bd נערך לאחרונה על ידי

@shlomit-bd

בלי קשר לתקציב (למרות שזה מאד משפיע על התקציב) השאלה היא מאד מה אופי הטיול שאתם רוצים. הזכירו פה קראוון למשל וקניית רכב ודברים אחרים.

אני תוהה האם בכלל התכוונתם לטיול של חצי שנה ולא לחופשה של חצי שנה. כי אומנם הכותרת היתה טיול אבל התוכן אמר חופשה.

אני לא פוסל התנחלויות של חודש שלם. זה יכול להיות עיר גדולה כמו ניו יורק, ואז במשך חודש לא חייבים לצאת מהעיר, אבל זה גם יכול להיות עיירה קטנה וטיולים בסביבה. אפשר גם 4 התנחלויות של חודש כל אחת.

אם מתנחלים בעיר לחודש לא חייבים רכב בכלל (תלוי בעיר) ואפשר גם לעשות חופשי חודשי ולא שבועי, ואולי גם לישון בשולי העיר ובשכונות השינה ולא במרכז, כל אלא מוזילים. וכמובן שלשכור דירה לחודש שלם זה לא אותו מבנה עלויות כמו לימים בודדים.

אם מתנחלים בעיר לחודש, אפשר לצאת מהעיר ליום או יומיים ברכב שכור ליום או בתחבורה ציבורית. אם משלמים מחיר של דירה שכורה לחודש, לא יקרה אסון אם נשלם על כפל בלילה שנישן מחוץ לעיר (כלומר שילמנו גם על הדירה וגם על המלון).

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון