פניה למומחי מרוקו
-
שלום רב.
אני מתכנן לטוס למרוקו באמצע חודש מרץ. אני נוסע עם אמא בת 86 אנחנו לא מרוקאים אבל וותיקי נסיעות בעולם במקומות אקזוטיים כמו הודו נפאל. פרו ברזיל.ועוד אימי צלולה ופעילה אבל מזדקנתהיא שולטת בכמה שפות בין היתר בצרפתית ברמה גבוהה . עוד הערה אנחנו דתיים כמובן שומרי כשרות והיו ארצות שאכלנו מנות חמות מהארץ וכו עם תוספות של קניה ירקות פירות שקנינו שם .לחם בגטים ועוד בקיצור מתורגלים לחלוטין. יש לי מידע על מסעדות ומקומות לקניה של אוכל בערים במרוקו כולל חבד. לאחר שקראתי ספר ומעט טיפים מהאתר. החלטתי באופן כללי על טיסה לקזבנלקה .. שאני בפירוש לא רוצה לטוס עם חברה ולא משנה מי שמשלבת טיסות עם החברה המרוקאית יש לה שם מאוד לא טוב ותלונות רבות מצד יהודים עלך יחס לא טוב מצד הדיילים. ועוד.
החללטתי להתמקד בכמה יעדים עם ההגעה לקזבלנקה באותו יום לנסוע או לטוס לרבאט לשהות יומיים .משם אני מניח שניסע למקנס אותה אני מעדיף על פאז אני תמיד הולך בעולם חבוש כיפה ושמעתי שפאז עיר מוסלמית קצת עויינת. משם לחזור לחזור לקזבלנקה לשבת עדיף חמישי בערב אני מעריך בטיסה. לשהות בקזה עד יום שני משם לנסוע או לטוס למרקש או לטייל באזור ו/או לנסוע לאגדיר ולחזור בחמישי לארץ ממרקש.
מה דעתכם על התוכנית.האם אמצע חודש מרץ מבחינת מזג אויר גם אם קצת קר טוב לטילים באזור אני מעדיף טיולים בתקופה שהיא מחוץ לעונה.
ברור לי שבגלל אימי נצטרך לקחת מדריך האם לדעתכם כדאי לקחת מדריך אחד לכל המסלול שיארגן לי מלונות , טיסות נסיעות והדרכה בכל עיר או מדריך לכל עיר בנפרד אני יודע להזמין מלונות ברשת
תודה לעונים
אהרון
שאלה ראשונה האם ח