סקי בנסקו מתחילים תור גונדולה
-
חלופה טובה היא לשכור רכב עם צניגי חורף ושרשראות, לוודא שקיבלתם את הקוטר הרלוונטי לצמיגים שלכם וללמוד איך שמים אותם. ואז לצאת לכיון מעלה באופן עצמאי בכל בוקר ב8. תמצאו חניה חופשי (בתשלום אך זה לא יותר מהסעה במונית). תדאגו לרכב שאחד הכיסאות מאחור נשכב לצורך הכנסת הסקי
-
סיגל ,מניסיון של 4 פעמים בבנסקו ב 4 שנים האחרונות .קצת סדר,יש 4 בתי מלון שמי שלן שם יכול לרכוש את הvip ,בתכלס גם מי שלא לן שם ומגיע לקופה של המלו רוכש בלי בעיה.ן היו אצלנו חברה שרק באו לקנות ולא ישנו במלון (אנחנו ישנו במלון רגונם שדיי קרוב לאתר כ5דקות הליכה) לגבי השימוש כולם נכנסים בתור מקדימה ,מי שיש לו את הכרטיס פשוט עוקף את הטור ונכנס למתחם בכניסה האחורית ופשוט עוקף את כולם.(עדיין יתכן ותחכי כמה דקות גם שם במקרה ויש עומס היסטרי -אך אין מה להשוות ) .לגבי השטלים במקרה ויש עומס ממש גדול הם פותחים גם שטלים שיוצאים מאזור הגונדולה (בחינם למי שרכשו כרטיסי סק פס )זה מקל על התור אבל גם לעליה לשטל יכול להיות תור וגם הדרך לשם היות והיא צרה עם פיתולים...יכולה להיות חוויה. אופציה נוספת שכמעט ולא מתייחסים אליה במידה ואת רוצה לנסות לשנות את היעד ,יש אתר שנקרא קופאוניק בסרביה .מרחק של כ3.5 שעות נסיעה מסופיה .אתר מעולה למתחילים כ55 ק' גלישה לעומת 48 בבנסקו. גם רמת המחירים זולה כמו בבנסקו.חסרונות -כול מה שמסביב ,מועדונים מסעדות והיצע של בתי מלון הרבה פחות .זה אתר שמשרת בעיקר את האוכלוסיה המקומית ובהתאם בנוי פחות כאתר תיירות מרכזי.לפני שנתיים הזמנו חופשת סקי בדצמבר לבנסקו .שבוע לפני דחו את פתיחת האתר בכמה ימים ונסענו לקופאוניק ,בהנחה ואת משכירה רכב אז הנסיעה מסופיה דומה מאוד לבנסקו.מבחינת האתר ,והמדריכים והמלון ההינו מאוד מרוצים.
-
תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים .
בהחלט מרגיע
בנתיים גם איזה חנות השכרה כתבה שמארגנים שטלים פרטיים מהחנות של 8 אנשים 5 יורו לאדם . אז כל עוד יש דרך לעקוף את התור נרגעתי .
הVIP מפתה לקנות באיזה מלון
אם כי חשבנו לסגור הכל מראש באיזה חנות : סקי פס+ ציוד + הדרכה . לא יודעת אם כדאי להשאיר להגעה בתקווה שנוכל לקנות VIP.
נראה עוד .
תודה בנתיים !
-
דברו עם sankiyskischool.com, יש לי ניסיון מאוד חיובי איתם
-
היי, לא הצלחתי להבין איך אפשר להשיג סקי פס vip, אם זה במלונות תוכלו לפרט באיזה מלונות זה בדיוק?
בנוסף, זה שווה לארגן לבד את הטיסה ? כלומר זה שווה את הטרחה ? זה בכלל הרבה טרחה כמו שזה נשמע?
סליחה על הבורות

-
תראי יש פה וויכוח די מתמשך בפורום אם לעשות חופשה ראשונה בהרכבה עצמאית או מאורגן.זה בדר”כ וויכו ביני לבין החברים האחרים בפורום.אולי יש עוד כמה כמוני.ועכשיו לעניין.החבילה לבנסקו כל כך זולה שאני לא יודעת אם תירצי את כל כאב הראש הזה. יש כאלה שמפיקים מזה הנאה אני לא. הכוונה בלארגן לבד.
-
מישהו יודע מה החילוק במחיר בין הסקי פס הרגיל לסקי פס VIP ? -
חבר שלי נמצא בבאנסקו כעת. מדווח על הגעה לתור ב08:30 בבוקר. עליה לגונדולה ב09:10 וירידה בתחנה השניה ב09:30.
רק מחזק את דעתי אודות השכרת רכב נכון ועליה עצמאית למעלה בבוקר