שאלות לגבי בוסטון
-
חשבתי להוסיף את בוסטון לטיול שלנו, אחרי ניו יורק ולפני ביקור במפלי הניאגרה.
כמה שאלות לגבי זה:
1. בניו יורק נהיה בלי רכב, עד כמה שהבנתי גם אין טעם להסתובב ברכב בבוסטון.
אז בלי להשכיר רכב- איך כדאי להגיע מניו יורק לבוסטון? רכבת אמטרק מהירה נראית לי רעיון טוב , שוב כגיוון באמצעי התחבורה וחוויה אחרת. מניחה שתמליצו על טיסת פנים, אך יש לנו כבר 2 טיסות פנים, ורכבת אין לנו בכלל ...האם יש חוות דעת על נסיעה ברכבת מניו יורק לבוסטון? או הצעות אחרות?
2. יומיים בבוסטון- מספיק כדי למצות את העיקר? נגיע אחרי 5 ימים בניו יורק, שם כבר נראה את מוזיאון הnatural history וכד', אז לא נחזור על כך בבוסטון. מניחה שנראה גם את האקווריום בניו יורק (וקודם לכן במונטריי).
3. הבנתי שיש מבוסטון שיט לצפיה בלווייתנים שנמצאים שם גם בקיץ (נגיע לשם ביולי). האם יש חוות דעת על כך? השיט אמור לקחת 4 שעות וכולל אזהרה לקחת קודם תרופה נגד בחילות... נשמע מפחיד קצת
.4. איך ממשיכים ברכב מבוסטון למפלי הניאגרה? עצירות מומלצות בדרך? נוכל לחלק את הדרך ליומיים.
-
שאלות לגבי בוסטוןאגב אשמח לשמוע את דעתכם על סדר המקומות:
האם כדאי יותר ניו יורק- ניאגרה-בוסטון
או שכדאי ניו יורק- בוסטון-ניאגרה?
-
שאלות לגבי בוסטוןלגבי התחבורה בין ניו יורק לבוסטון
אנחנו לקחנו אוטובוס של MEGABUS זה עלה לנו מספר בודד של דולרים (משהו כמו 2-3 דולר לכרטיס)
המחירים מאוד תלויים בתאריך וכמה זמן מראש מזמינים את הכרטיס (יכולים לנוע בין 1$ ל- 50$)
מדובר באוטובוסים מאוד נוחים שעושים את הנסיעה ללא עצירות (בערך 4 שעות)
במידה ומוצאים מחיר טוב זאת אופציה לא רעה בכלל
-
שאלות לגבי בוסטוןהנסיעה באוטובוס שהצעתם - כולל כל המטען (2 מזוודות לפחות )?
נשמע כמו דיל מצוין לנסיעה.. המחיר הוא פחות מעשירית ממחיר כרטיס הרכבת...
-
שאלות לגבי בוסטוןהי,
אפשר לשים מזוודה אחת במטען ולקחת טרולי או תיק יד לאוטובוס.
פוריה
-
אני אוהב רכבות אבל אוטובוס עשוי להיות זול יותרטיסת פנים מניו יורק נראית לי פחות מתאימה. הבידוקים ההמתנה וכו' לוקחים זמן רב ולכן נראה שהרווח יוצא בהפסד.
טיסת פנים מאזור הניאגרה (באפלו?) נראית יותר לעניין. נמל התעופה של בוסטון יחסית קרוב לעיר, התחבורה הציבורית לעיר בחינם וגם מונית לא פשיטת רגל.
בכל הפתרונות של תחבורה ציבורית צריך לקחת בחשבון את מיקום המלון שלכם והיכולת שלכם לשאת מטען.
אם אין לכם עניין מיוחד בדרך בין הניאגרה לניו יורק/בוסטון הייתי גם את החלק הזה עושה בטיסה ולא מחלק ליומיים של נהיגה. את היום הנוסף הייתי מבלה בבוסטון או ניו יורק.
לי לבוסטון יומיים מעט מידי, בטח אם אחד הימים מוקדש לשיט. אבל אתם צריכים לטייל את הטיול שלכם ולא את שלי. תבדקו מה אתם רוצים לראות ולעשות ותחליטו בהתאם.
אגב בשייט לוויתנים שאני הכרתי נותנים סוג של "אחריות", אם באותו יום הלוויתנים בחופש ולא באים לעבודה (בקיצור לא רואים לוויתנים) מקבלים שייט נוסף בחינם.
אבל לא ניתן להפעיל את האופציה אם אתם נמצאים רק יומיים כי אז לא תראו את בוסטון בכלל.
-
שאלות לגבי בוסטוןטיסת פנים בין ניו יורק לבוסטון זו הדרך הכי איטית להגיע דלת-אל-דלת ברוב המקרים. רכבת \ אוטובוס \ רכב שכור אלו הדרכים הטובות יותר.
כמובן שהיותא מהכלל זו טיסה שמתחברת בקונקשן לטיסה בינ"ל.
-
שאלות לגבי בוסטוןאז יש שתי אפשרויות:
מניו יורק לנסוע ברכב לניאגרה ומשם ברכב לבוסטון, מבוסטון טיסה לאורלנדו.
האפשרות השניה - מניו יורק לנסוע באוטובוס או רכבת לבוסטון, בבוסטון לשכור רכב ולנסוע לניאגרה, לקחת מבופאלו טיסה לאורלנדו.
בשני המקרים התכנית היא לעבור בווטקינס גלן ואולי בקורנינג בדרך לניאגרה.
איזה מהאפשרויות נראית לכם טובה יותר?
-
שאלות לגבי בוסטוןהאפשרות השניה - פחות נהיגה. כדאי לבדוק גם את זמינות הטיסות והמחירים לפני ההחלטה.
-
שאלות לגבי בוסטוןאבדוק בהחלט.. תודה רבה!
-
שאלות לגבי בוסטוןלפי התכנית יש אפשרות שהנסיעה מניו יורק לבוסטון תחול ביום א'.. האם ביום א' הרכבות והאוטובוסים נוסעים ? או שכמו אצלנו אין תחבורה ציבורית ביום המנוחה השבועי?
-
שאלות לגבי בוסטוןארה"ב היא מדינה מתוקנת. הציבור זקוק לתחבורה ציבורית גם ביום מנוחה...
אבל צריך לדעת שבסופ"ש תדירות התחבורה הציבורית נמוכה יותר.
-
יש הבדל בין השיט הזה בבוסטון לבין ניו יורק?ראיתי שיש דבר כזה גם בניו יורק .
האם יש הבדל בין שני סוגי המקומות , או שים זה ים ולויתן זה לויתן?
אני אישית אהיה בניו יורק , אז חבל לי לבזבז יום שלם על אוטובוס .