ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות מסלול קולורדו ויוטה בפסח

פורום טיולי משפחות
    1
    1
    382
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הזברה
      הזברה נערך לאחרונה על ידי

מגיעים באפריל הקרוב לסיבוב של שבועיים וחצי בקולורדו(לראשונה) ויוטה (השלמות).

בגדול נרד מדנבר אל קולורדו ספרינגס ופארק הדיונות, מכאן יש לי התלבטות:

התוכנית המקורית היא להעביר כחצי יום  בפארק הדיונות, משם למונטה ויסטה (שמורה שאמורים להיות בה עגורים )  ומשם  להמשיך ללינה בפגוסה ספרינגס.

יום למחרת את הבוקר להעביר בפגוסה ספרינגס ויום של נסיעה ארוכה ליוריי כאשר בעצם את הקטע היפה והקשה מסילברטון ליוריי נעשה בסיום היום הארוך הזה.

ביוריי יש לנו 2 לילות כאשר הכוונה למחרת לטייל בגניסון ובפארק רידג’ווי סטייט פארק שעל הדרך ולחזור ללינה ליוריי. מיוריי נסיעה דרך כביש 145 שאמור לסגור את מעגל הדרך הנופית של סן חואן עד למונטיצ’לו (כשלוש שעות נסיעה).

האופציה השנייה היא לנסוע לסלידה במקום פגוסה ספרינגס. למחרת להגיע ליוריי מצפון (לא ברור לי עד כמה יפה הדרך ? מה יש לעשות? האם יש סיכוי שמונרך פס יהיה חסום בתחילת אפריל?) יום אח”כ לעשות את הגניסון כמתוכנן (אם נספיק לעשות את הגניסון בדרך ליוריי יום קודם זה יותיר בידנו יום נוסף ביוריי ריק מתכנון אבל אני בספק אם זה אפשרי), ולמחרת לנסוע דרך מליון הדולר אל דורנגו ומשם למונטיצ’לו.

היתרונות –הדרך מיוריי לסילברטון תעשה בבוקר כשיש אור וכוח.

חסרונות – נהיגה בכיוון הפחות מומלץ, החמצה של החצי השני של סן חואן סקייויי (כביש 145), הארכה הקלה של היום מיוריי למונטיצ’לו דרך דורנגו – כ 3.5 שעות.

אז מה אתם ממליצים לעשות?

בהמשך אשמח להמלצות למסלולים קצרים באיזור הנידלס ו NATURASL BRIDGES, ואיזור קפיטול ריף (נשהה שם 4 לילות)

תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון