מתכננים טיול קראוון משפחתי. פעם ראשונה שלנו
-
אהלו חברים,
אנחנו זוג עם ילד בן 3 ותינוק. מתכננים טיול קראוון באירופה.
1. חשבנו על צפון איטליה בואכה צרפת. יש איזורים יותר מומלצים?
2. התמונה שלי בראש היא לתפוס זולה על אגם גארדה או אגם אחר. להחנות ולהתמקם בטבע. פחות בא לי חניונים מוסדרים. זה הגיוני? אם לא באיטליה אז במקומות אחרים? קריטי לי שיהיה מקור מים מתוקים לשחיה.
3. יוצאים בסוף יוני תחילת יולי.
נשמח להמלצות ותובנות לכאלו שהיו ועשו.
תודה ממש.
-
אני מציע שתכנס לבלוגים שמספרים על טיולים בקרוואן כמו הבלוג הזה, תקרא ותבין במה מדובר.בגדול אתה לא יכול להחליט שאתה מתמקם איפה שבא לך.
-
היי,
קודם כל, לא בכל מקום חוקי “לתפוס זולה” במקום שהוא לא אתר קמפינג מוסדר (מעבר לחניה של כמה שעות, כמובן).
שנית, דווקא לא כל ככך ממליצה למחפשי מקום שלו על האגמים הגדולים של איטליה בקיץ. די קשה למצוא מקום שהוא לא עמוס בתיירים באזור.
אם לא חשוב לכם כל כך איפה להיות, הייתי מחפשת מקום פחות צפוף-מקומות פחות ידועים בדולומיטים, בשוויץ או באוסטריה. גם בפירנאים יש עדיין מקומות כאלו, וכמובן בסקנדינביה, בעיקר שוודיה ונורווגיה, שם ניתן גם להחנות בהרבה מקומות לא מוסדרים, בחינם.
גם סקוטלנד נהדרת מהבחינה הזו, אבל לא בטוחה שדווקא בטיול הראשון תרצו לנהוג בקרוואן בצד שמאל…
-
שלום.בעברי לקחנו קרוואן לצפון ספרד .יצאנו מאוד מסודרים מהארץ עם חברת שמהרגנת טיולי קרוונים באירופה.
קודם כל זו חופשה וכך הרגשנו
קיבלנו קלטות על המסלולים.קיבלנו הדרכה.קיבלנו קופונים לאתרי קרוונים מוסדרים .וקרוואן שהתאים לבקשות שלנו.לצאת עם תינוק וילד זו צריכה להיות משימה למנוסים.לכן מאוד חשוב בפעם הראשונה לצאת עם חברה שמארגנת זאת.הטיול שלנו היה מלא חויות.תהנו ותבלו.לישון באזורי קפינג מוסדרים זו חויה

-
כמה ימים עומדים לרשותכם?
למה ההעדפה לקרוון על פני אופציה אחרת משפחתית?
למה כדי להתגורר על שפת אגם אירופאי רוצים קרוון? אם הנופש הוא יותר סטטי?
אולי יותר מתאים לכם לשכור בקתה שתתאים לצרכים שלכם (עם מכונית) ולא קרוון שמהותו התניידות וטיול מתגלגל?