קנסות באיטליה
-
בקיץ האחרון טיילתי בצפון איטליה. השכרתי רכב דרך אוויס לאחר החזרה לארץ קיבלתי מאוויס שלושה אימליים על כך שהם טיפלו בקנס שלי
ועלי לשלם על כך את דמי הטיפול בקנס. הנקודה היא שלמעט מיקום העבירה לא מצוינת שום דרך לשלם את הקנס עצמו.
אוויס טוענים שהם העבירו את הפרטים שלי למשטרת איטליה והם כבר ישלחו לי את הקנסות. בתור אחד שטס הרבה וגם קיבל כבר מספר דוחות הדוח בדרך כלל מגיע עם קישור לתשלום מה שממש לא המצב הפעם. שאלתי היא כמה זמן בערך לוקח ואיך אני אמור לקבל ולשלם את הקנסות ? האם יש איזושהי בעייה לטוס שוב לצפון איטליה או כל יעד אחר באירופה כל עוד לא שילמתי את הקנס (מכיוון והוא עוד לא הגיע אלי)
-
מאד טיפוסי לבלאגן האיטלקי
או שתקבל את הוראות התשלום
או ...שממש לא.
אין בעיה לטוס
אין בעיה במעברי גבול
הבעיה היחידה שיכולה לקרות זה כאשר תגיע לנקודת ההשכרה יציינו כי טרם שילמת, או אתה “לקוח לא רצוי” כי לא שילמת בעבר-
תקח איתך את התכתובת מול אויס והקנסות שלא הגיעו (ליתר ביטחון)
וממליצה את ההשכרה הבאה לעשות באותה חברה וסוכן כדי שיהיו אחראים לכך שגם תקבל את הרכב בנקודת ההשכרה (השכרה חוזרת).
-
ב- 2014 גם אני קיבלתי מחברת ההשכרה הודעה שחייבו אותי
בדמי טיפול על קנס. הודעת הקנס עצמו הגיעה ממשטרת איטליה
בערך חצי שנה אח"כ כאשר עשו מדרוג של אי תשלום בזמן וקנס גם על זה. כמובן שההודעה הגיעה אחרי פקיעת זמן התשלום המכסימלי
מה שהעלה את הקנס מ 60 ל 200 יורו מבלי שניתנה לי בכלל הזדמנות לשלם בזמן. אז אני לא פרייר והלכתי ושילמתי בדואר
רק את הסכום מינימלי הראשוני של הקנס ובינתיים נכנסתי ויצאתי
מאטיליה/אירופה כמה פעמים בלי בעיה וגם או.ה חברת השכרה
המשיכה להשכיר לי בלי בעיה.