נסיעה ללוס אנג'לס + סאן דייגו
-
שלום
שלום. אני נוסעת עם ילדה בת 12 ללוס אנג’לס, בLA מחכים לי קרובים שגרים שם ואז ייקחו אותנו כל מקום, אך אני רוצה לנסוע לסאן דייגו וכאן יש לי שאולות:
- איך אפשר להגיע לסאן דייגו בתחבורה ציבורים? (אוטובוס?)
- איך אפשר להתיינד בתוך סאן דייגו (בתוכנית: סי וורד, גן חיות, ספארי ואולי לגולנד)
- אם באמת אפשר לקחת הפלגה עם לוויטנים?
- האים אוכל להשתמש בתחבורה ציבורים או חייב רכב?
- מה יותר משתלם לשכור רכב או להתנייד עם אובר?
אני לדבר אם ילדה, הייתי רוצה קצת להקל על עצמי (להיות בלי רכב) האם זה בכלל אפשרי?
תודה רבה מראש על העזרה.
-
בתוך סן דייגו מאוד פשוט וקל להסתמך על שירותי שיתוף נסיעות כמו Uber או Lift. יש גם תחבורה ציבורית, ויש בתי מלון שמציעים שאטל לכל מיני מקומות בעיר. מה משתלם יותר? אני לא יודע. כשאנחנו היינו שם שילמנו הון תועפות על שכירת מכונית ועוד עשרות דולרים ליום על חנייה במלון, אבל זה מאוד תלוי תקופה, מקום לינה וכמה זמן מראש מזמינים.
-
בגדול, קליפורניה לא מצטיינת בתחבורה ציבורית.
בתוך סאן דייגו מאמינה שלא תהיה בעיה להסתדר עם אובר/ליפט. רוב אתרי התיירות לא מאד רחוקים אחד מהשני ואפשר לתכנן את זה עם מינימום נסיעות, אבל זו לא עיר שהולכים בה ברגל ויש תחבורה ציבורית טובה כמו ניו יורק.
כלכלית נראה לי יותר זול לשכור רכב, ולטעמי האישי זה גם הרבה יותר נוח. להתחיל לקחת אובר כל פעם שרוצים לצאת לאכול או לקנות משהו, מצטבר.
כנראה שזה תלוי תקופה, כי הייתי עם הבת שלי באוקטובר האחרון בסוף שבוע ולא היו לנו בעיות חניה. לקחנו מלון עם חניה חינם מחוץ למרכז מטעמי חסכון.
וקבלי המלצה למסעדה מהממת בסאן דייגו בסגנון דיינר משנות החמישים, עם מלצרים מחופשים וארקייד גדול. הבת שלי מתה עליה: Corvette Diner.
-
אםשר לראות לוויתנים, צריך לודא שאתם בעונה