העיירה ניאגרה און דה לייק
-
זוהי עיירה חמודה מאוד ששווה לנסוע עד אליה, להסתובב בה ולראות את המבנים והחנויות הקטנות.
הבן שלי התלהב מכל מכוניות הספורט שעברו ברחובות.
ממליצה לבוא עם ארוחת פקניק ולאכול בפארק המקסים הצמוד לאיזור של העיר העתיקה יש בו הרבה צל והרבה מאוד שולחנות פיקניק וגם שירותים ציבוריים שהיו מאוד נקיים. -
פארק טוטמיםבדרך חזרה מהעיירה ניאגרה און דה לייק ביקרנו כמו כולם את שעון הפרחים ואחר חלפנו על פני הכניסה לגנים הבוטנים פתאום מצד שמאל של הדרך ראינו עמודי טוטם שונים. עצרנו וירדנו לבדוק. מסתבר שהמקום שייך לאומן אינדיאני שישב וגילף במשך שנים עמודי טוטם רבים וריכז אותם בתוך איזור סגור. הוא מתפרנס מכניסת אנשים לפארק ומרכישת עבודות אומנות שלו בחנות הצמודה. אנחנו לא נכנסנו לפארק אבל התלהבנו מאוד מעבוקדות הגילוף השונות שבחנות ורכשנו כמה מזכרות. יש לו פינה חמה לישראל שכן המבקרים הראשונים שהיו לו בפארק היו מישראל. -
מפלים צד קנדיאנחנו התאכסנו במוטל אואזיס. המוטל עצמו ישן , לא משופץ, אבל החדרים גדולים, יש בריכה , בעלי המקום נחמדים והעיקר המיקום מעולה.
המוטל נמצא ברחוב סנטר. כאשר יורדים במורד הרחוב מגיעים למרכז העיניינים כל המסעדות כולל ריין פורסט קפה, ריפליס ועו, הגלגל הענק של הניאגרה. ממשיכים לרדת ומגיעים לטיילת ממנה ניתן לראות בנוחות את הזיקוקים ואת המפלים המוארים. המרחק מהמוטל לטיילת כ-10 דקות הליכה.היתרון שאין צורך להזיז את המכונית ולחפש חניה (משימה לא קלה).
ליד מוטל זה ממוקמים הרבה מאוד מוטלים אחרים כך שכל מוטל ברחוב זה הינו במיקום טוב.
oasis inn near the falls
5107 centre street
niagara falls -
אם כך על אילו אטרקציות הייתם ממליצים במפלים?יש הרבה אך מהם המועדפים לילדה בת 9 ? -
אם כך על אילו אטרקציות הייתם ממליצים במפלים?לא לוותר עלמת הערפל (מייד אוף מיסט)השייט.חוויה מרגשת ורטובה. -
אם כך על אילו אטרקציות הייתם ממליצים במפלים?אכן גם לדעתי השייט עם עלמת הערפל הינו אחת האטרקציות שאסור לוותר עליהן. -
תודה -
תודהבאיזו תקופה אתה מבקר במפלים?
אני הייתי שנה שעברה בשבוע האחרון של ספטמבר והשייט כבר לא פעל....