כביש 1
-
אשמח לקמפינג קרוואנים מומלצים על כביש 1, בין סן פרנסיסקו ללוס אנג'לס -
ממליצה להכנס לסיפור הטיול של rinisco בעמוד הזה, יש המלצות מפורטות, והיא כותבת נהדר.
-
בעיקרון אתה צריך לבחור אותם לפי העצירות שלך במהלך היום ( כי לא תרצה להתקדם בנסיעה ארוכה בחושך ולהפסיד נופים כדי להגיע לקמפינג)אנחנו עשינו רק לילה אחד בכביש באתר הקמפינג: PFEIFFER BIG SUR SP
יש שם גם RV למרות שאנחנו היינו באוהל. היה טוב מאוד ללילה וממוקם טוב עבורנו מבחינת חלוקת הימים.
למיטב זכרוני- אתרי הקמפינג בכביש 1 נתפסים מאוד מוקדם. ואם אני זוכר נכון במרץ עבור הקיץ כבר לא היה לי מבחר גדול בין אתרים או סייטים וזה עבור אוהל ( קראוון נתפס תמיד מהר יותר)
-
שירליץ תודה!!!

כמה ימים אתם מתכננים על כביש 1? לפי זה תדעו איפה נכון לכם לחנות ללינה.
כמו שדיברנו, אני חובבת קמפינגים עם חיבורים מלאים.
אבל רונית שטיילה במקביל אלי ישנו בקמפינג – kirk creek campground big sur- ונראה לי שהיה להם בסדר.
אנחנו יצאנו מסן פרנסיסיקו- ישנו 2 לילות במונטריי (בקמפינג חביב ולא יותר מזה-Saddle Mountain Ranch, יקר-כמו כל הקמפינגים באזור הזה,
אין לי המלצה גורפת על קמפינג אחר באזור, מול הקמפינג שלנו יש עוד קמפינג שנראה לי באותה ברמה- Carmel By the River RV Park.
במונטריי עצמה מצאתי קמפינג עירוני שהדירוג עליו היה נמוך אז לא ניסיתי אותו- אבל זו אפשרות- Monterey Fairgrounds RV Park)
הקמפינג שגדליהו מהגרעין כתב עליו נראה לי טוב, אבל לא חנינו בו כי הוא לא התאים לי מבחינת הנסיעה.
הלינה הבאה שלנו היתה במורו ביי ללילה אחד.
ואח”כ סנטה ברברה- לילה אחד
ואח"כ מליבו- לילה אחד (קרוב לסניף החזרת הקרוואן)מצרפת קישורים רלוונטיים-
חניוני קרוואן-קישור
שירשור מלמטייל
קישור מעולה למציאת קמפינגים -
-
בשמחה