רואנדה או טנזניה?
-
כמה שאלות לבוגרי טנזניה ו/או רואנדה.
מהי העונה המועדפת לכל מדינה?
כמה ימים מומלץ לטייל בכל מדינה?
מה ההבדל בין הספארי בכל מדינה?
מה יוקר המחיה בכל אחת מהמדינות? לינה? תחבורה? חברה שמארגנת את הספארי?
תודה מראש
-
השאלות הן רבות ....אבל אנסה.
זמן נח לטנזניה ורואנדה: כמעט כל השנה חוץ ממרץ-אפריל
אלו מדינות שחוץ ממזון (מוצרי חקלאות) הן מייבאות הכל ולכן אינן זולות.
ברואנדה, הספארי היחידי הוא ספארי-גורילות הוא מאוד מאוד יקר. כאלף ומאה דולר לשלוש-ארבע שעות.
בטנזניה יש כ17 פארקים גדולים לספארי. ואין סוף אפשרויות
מכיר כמה חברות שמארגנת ספארי בשתי המדינות יחד
-
סנצ'ו ידידי מה שלומך ? לונג טיים.....
חזרתי מרואנדה לפני שבועיים.
הספארי ברואנדה הוא לא הצד החזק . פארק הספארי נקרא מוסנזה והוא לא דומה כלל מבחינת כמות החיות והמאפיינים של ספארי בטנזניה או בקניה. מתאים ונחמד מאוד לדעתי למי שעוד לא עשה ספארי בחייו ואז הוא בהחלט נחמד ליום , יום וחצי. חוץ מהספארי יש טרק גורילות שהמחיר שלו 1500 דולר ברואנדה ו600 דולר אם עוברים לאוגנדה .
ואם נשים רגע את הספארי בצד.....רואנדה מדינה מדהימה , ירוקה , בטוחה יחסית לאפריקה עם עבר נוראי ותהליך שיקום מעורר פליאה.
מאוד ממליץ לך לטייל שם מה גם שניתן לעשות זאת בקלות בנהיגה עצמית . המחירים בסך הכל זולים למעט הכניסות לשמורות שיקרות כמעט בכל מקום באפריקה.
מוזמן לפנות אליי בפרטי אם מעוניין.
מוטי.
-
@מוטי-אקקצת רואנדה

-
צפריר ומוטי תודה וסליחה שרק עכשיו אני מגיב. היתה לי בעיה בהתחברות לאתר.
צפריר, אשמח אם תוכל להמליץ לי על חברות תיירות מהימנות בטנזניה.
מוטי, נראה לי שהכיוון יהיה טנזניה. אבל לשם הענין, אם לא ספארי ברואנדה, מה האטרקציות המרכזיות שם?
-
אנא, פנה בפרטי. לפני שאמליץ, אבקש מעט מידע. תודה
-
סנצ'ו
רואנדה בהחלט מצדיקה טיול. מדינה שכולה הררית , ירוקה מאוד שכמה שקראתי לפני לא תארתי לעצמי עד כמה .
אתחיל דוטקא בספארי שעליו שאלת ובעיניי יחסית חלש אבל כך גם הרגשתי בקרוגר . בוגרי קניה או טנזניה יתאכזבו לדעתי אלא אם יגיעו עם ציפיות מותאמות.....השאר בוודאי יהנו.
טרק גורילות יקר אבל בלי בעיה ניתן לחצות לאוגנדה , יער גשם נהדר והליכה על גשרים , מסלולי הליכה וצפייה בשימפנזים , פארק הרי געש מדהים , אגמים מרהיבים עם איים קטנים ומיוחדים.
הרגשת ביטחון ,התנהלות פשוטה ואופציה קלה לנהיגה עצמית .
בקיצור....אפריקה במיטבה , מאוד מומלצת לטיול של 8 עד 14 יום.