תמונה מווטרטון, קנדה
-
למי ששוקל ביקור בשמורה.
-
תמונה מווטרטון, קנדהתמונה נפלאה, והנה אחת נוספת להגברת התאבון (ולצערי, מזג האויר לא היה כזה מושלם באותו יום).
התמונה לקוחה מהק בשם Bear Hump אליו עולים מאחורי מרכז המבקרים (עליה קצת מאומצת), והוא משקיף על כל האיזור. בתמונה האגם הגדול שגם חודר לתוך שטח ארה"ב.
מתחת ל- Bear Hump אפשר לראות את הכפר ווטרטון.
-
תמונה מווטרטון, קנדהגדליהו נראה מקסים. ללא ספק שונה לחלוטין ממרכז אמריקה... תהנו מלא ומחכים שתחזור, יש לנו הרבה שאלות... (;
-
תמונה מווטרטון, קנדהזה הזמן לשאול כי חזרנו... ואם כבר אז עוד תמונה מווטרטון
-
תמונה מווטרטון, קנדהתודה על התמונות היפות , כיף להזכר. חזרנו לא מזמן מהאזור והשמורה.
בהזדמנות זו שוב תודה לכל מי שהמליץ עליה בעיקר דורון . אהבנו אותה מאד.
את התמונות שלי אפשר לראות באשכול בפורום השכן. החל מהודעה 176
בקרוב אעלה כאן גם את גרסת הבלוג
איריס
-
איריס- משהו על כוכבים...אני מסתכל בתמונות שלך באשכול השני ( וגם קורא חלקים)
וראיתי את בעיית הכוכבים- אז שימי לב, ומקווה שגם אחרים...
כשגולשים דרך הטלפון ומגיבים ( אולי לא כל סוג של מכשיר)... לעיתים מי שאצבעותיו לא מספיק קטנות- יכול בקלות להחליק עם האצבע למתן הכוכבים- ובד"כ הוא ישים לב אחרי שנלחץ לו כוכב אחד ומכאן כבר אין מה לעשות...
אני לא ממש חושב ששיטת הכוכבים היא יעילה או מועילה.. אבל לפחות קחו בחשבון שיש אפילו מצב שמי שנתן לכם כוכב אחד אפילו לא יודע שהוא עשה זאת ובוודאי שלא התכוון...
-
איריס- משהו על כוכבים...תודה על התגובה. הייתי רוצה להאמין שמדובר בטעות, לא ממש כיף לעבוד קשה על אשכול ולחטוף כוכב אחד...
אבל אם תסתכל בעמוד ראשון בפורום משפחות, תראה שיש שם מישהו שמחלק בשיטתיות כוכבים בודדים. איך שהוא לא נראה לי מקרי...