ליבא ויסקי מסקוטלנד
-
היי, אני מעוניין לקנות בקבוק ויסקי של ליטר בסקוטלנד אבל תוהה אם זה בכלל אפשרי. בבגז' אסור לשלוח נוזלים וכך גם לעלות על המטוס (למעט מקרים בהם קונים מדיוטי פרי), אז השאלה אם בכל זאת יש דרך אחרת לעשות זאת.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנד1. במזוודה ששולחים לבטן המטוס אתה יכול לשלוח נוזלים כמה שאתה רוצה.
2. בדיוטי פרי הויסקי הסקוטי זול יותר מאשר בסקוטלנד.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדובדיוטי פרי ניתן למצוא ויסקי יחודי שנמכר רק בסקוטלנד?
-
ליבא ויסקי מסקוטלנד.יבוא משמעותו בכמות מסחרית...
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדתלוי מאיזה שדה אתה ממריא. תגיד לי איזה ויסקי אתה רוצה להביא ומאיזה שדה אתה ממריא לארץ ואז אעזור לך.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדאשמח אם תוכל להמליץ לי על משהו. בזמן האחרון התמכרתי לכל הויסקי מהאיילה. אהוב עלי כרגע לפרואיג רבע חבית, אחריו ארדבג 10 ולגלווין 16. מחפש משהו בסגנון אבל טוב ומיוחד.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדבסקוטלנד תמצא מבחר גדול של וויסקים שככל הנראה לא תוכל למצוא אותם בדיוטי פרי שלנו.
לגבי המחיר - לפי מה שנמסר לנו במזקקה בפיטלוכרי אפשר לקבל החזר מס בש"ת, מה שהופך את הוויסקי שנרכש שם לזול יותר מהרכישה בארץ (רק צריך לקבל טןפס מתאים מהמקום בו נרכשת הסחורה).
אין לי מושג אם זה עובד - השארנו את המסמכים בתיבה בייעודית בשדה התעופה במנצ'סטר לפני כשבועיים, ועד עתה לא ראיתי את ההחזר.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדאני רואה שיש לך טעם טוב ואוהב מעושנים. עוד לא כתבת מאיזה שדה אתה ממריא לארץ.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדנכון שכחתי. אני חוזר דרך השדה של גלזגו.
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדלא נראה לי שיהיה לך בעיה.:
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדהי
בדיוק חזרנו מסקוטלנד ומצאנו שהוויסקי במזקקות זול יותר בהרבה מהחנויות.
קנינו כמה מעושנים טובים ושמנו במזוודה בלי שום בעיה.
כמי
-
ליבא ויסקי מסקוטלנדכאשר אני ביקרתי במזקקה, המדריך בעצמו אמר לי שבדיוטי פרי יותר זול כי בבריטניה יש מס גבהה על הויסקי. אבל במזקקות בד"כ יש טעימות בחינם ( בתנאי כמובן ההשותה לא נוהג).