כרטיס SIM בארה"ב
-
לאחר בירור בין רוב האתרים בארץ שמוכרים כרטיס SIM לארה"ב
הגעתי ל2 בחירות האחד זה סים של גולן טלקום שמציעים 6 גיגה ב99
או לרכוש סים T-MOBLIE בארה"ב ב30 דולר עם 2 גיגה למשך הזמן שאני שוהה שם
השאלה היא אם מישהו באמת התנסה עם הSIM של גולן והאם הוא יש לו כיסוי טוב ברוב ארה"ב והאם זה באמת משתלם כמו שזה נשמע? -
תעשה חיפוש בפורוםנושא גולן עלה אין ספור פעמים
-
כרטיס SIM בארה"בגולן עובד על רשת ATT ברוב המקומות .
יש לזכור שעלות פתיחת סים יעודי או קניה סים חדש עולה 50 ש"ח
אין חיוג למספר אמרקאי בחינם כל דקה עולה כסף.
ואם אתם נמצאים בדיוק שעובר ה15 לחודש תשלמו על עוד חודש ולא לפי ימים .
ואם אתם לקוחות גולן אז יש דמי מעבר לתוכנית זולה בעלות 100 או 150 ש"ח. מתי שחוזרים לארץ.
אני תמיד ממליץ לנסות לקנות בארץ מאחד הסוכנים שמוכרים כרטיס אמרקאי בעלות כמו שם .
יש את ספישל פול.
יש את sim4usa.co.il.
יש את סים סנטר.
יש סים זול.
יש את telaway.co.il.
בהצלחה
-
כרטיס SIM בארה"בלא מדויק. החשבונית משולמת ב- 15 לחודש אבל משלמים עבור החלק היחסי שבו השתמשנו. לדוגמא אני נוסעת מה- 28.9 עד ל- 28.10. ב- 15.10 אני אשלם רק עבור התקופה מ- 28.9 ועד ל- 15.10. ובחשבונית של נובמבר אשלם על התקופה שמ- 15.10 ועד לזמן הניתוק שבטח יהיה בתחילת נובמבר.
לגבי מספרים אמריקאים, לי באופן אישי באף טיול לא יצא להתקשר יותר מדי למספרים אמריקאים, אולי פעם או פעמיים בטיול של חודש. וגם אם צריך לשלם העלות היא 90 אג' לדקה.
אני גם התלבטתי אבל החלטתי ללכת על גולן, גם בגלל המחיר וגם כי יש יותר ג'יגה לגלישה. מביקורות כאן, הבנתי שלא היתה בעיה של קליטה והם יושבים על רשת AT&T.
עשיתי לבת שלי שנסעה לפראג ועבד מצוין. וכמו שאמרתי התשלום היה חלקי.
-
כרטיס SIM בארה"באכן, גולן שינו את שיטת החיוב, ועכשיו מחייבים באופן יחסי. אני קניתי סים שלהם עבור בתי שנסעה לחודש לארה"ב, וביטלתי אותו כשחזרה, כך שיצא ששילמתי כ-150 ש"ח (50 לסים + 100 לחודש). לא חווינו בעיות קליטה. סים מקומי יעלה קצת פחות, אבל דורש יותר התעסקות (למצוא חנות, להחליף סים, לוודא שהכל עובד)