טיסה מבנגקו
-
מצאתי טיסה מבנגקוק לישראל דרך וינה.
אני מחליף טיסה בוינה וצריך לעשות צק אין חדש בנמל תעופה שם,כולל לקיחת מזוודה.
האם צ
-
האם יש בעיה להיכנס לנמל תעופה בוינה,צריך ויזה להכנס?
-
עדיין אין צורך בויזה, אבל אם אין קונקשן ישיר, תאלץ להביא אישור שעשית בדיקת נוגדנים לנגיף ה"קורונה" או לעשות אותו בנמה"ת - 190€.
-
-
הטיסה לישראל יוצאת 6 שעות אחרי מאותו נמל תעופה.
אני בכלל לא יוצא מהנמל,עדיין צריך לעשות בדיקה?
-
כתבת: "אני מחליף טיסה בוינה וצריך לעשות צק אין חדש בנמל תעופה שם,כולל לקיחת מזוודה".
אם אם אתה לא יכול לשלוח את המזוודות ישר לארץ וצריך לעבור דרך ההגירה ולעשות צ׳ק-אין מחדש, זאת לא טיסת קונקשן רגילה.
-
זאת אומרת שאם אני עובר בהגירה,רק בשביל להגיע שוב פעם לטרמינל של הטיסות יוצאות
צריך להראות בדיקת קורונה?
-
-
ענו לי מנמה"ת בוינה:
Dear Mrs
Thank you for your message.
According to a decree of the Ministry of Health, all those entering Austria by air have been obliged to present a medical certificate with negative COVID-19 findings (not older than 4 days) or carry out a 14-day self-quarantine.
Transit passengers are not affected by these regulations. Providing a medical certificate is only necessary when entering Austria, but not when remaining in the transit area. Passengers are advised to keep themselves updated about entry formalities at their final destination as several countries have tightened entry regulations.
Generally, it is not possible to leave the transit area for the pickup and check-in of luggage without a valid medical certificate. After arriving in Vienna, passengers have to go to the gate of the connecting flight immediately and inform the staff at the gate about their luggage.
They will try to get the baggage on board of the next flight. In case the connecting time is too short, your luggage will stay in Vienna and put on the next possible flight to your final destination. Please report your lost luggage immediately after your arrival at your final airport so the luggage can be sent from Vienna Airport as soon as possible.
For any questions about your Check-in, please contact your airline directly.
You will find the contact data under the following link to our Website:
http://viennaairport.com/en/passengers/airport/airlines
Best regards,
Silvia Mandl
Feedbackmanagement*אתה יכול לפנות אליהם בשאלה, ענו לי תוך שתי דקות.
-
בקיצור, מחייבים בדיקות, אלא אם תפנה לחברת התעופה או תנסה לסדר את שליחת המזוודות ישירות בצ׳ק-אין בבנקוק או כפי שכתבה הנציגה.
-
אוקיי תודה על העזרה.
במידה ואני מוצא טיסה אחרת לישראל דרך צרפת,בקונקשן רגיל מבלי לעשות צק אין חדש ולקיחת מזוודות.
האם לצרפת אפשרי יהיה להיכנס רק לאזור ההמתנה מבלי בדיקת קורונה?
-
לנמל התעופה בפאריס.
-
בקונקשן ישיר, כל עוד אינך עובר בביקורת-הגבולות, אין בעיה, גם לא בוינה או לונדון - הבעיה רק במעבר וצ׳ק-אין נוסף.
-
איך זה הולך? עובר פשוט מהטרמינל טיסות נכנסות לטרמינל טיסות יוצאות?
סליחה על השאלות,פשוט פעם ראשונה טס בקונקשן.
-
לא, בקונקשן ישיר אתה יוצא מהמטוס, יש שילוט של Transfer, אתה עוקב אחר השלט ומגיע לאיזור הטרנספר(מעבר),שם יבדקו את כבודת-היד+דרכון שלך ותמשיך לאיזור ממנו יוצאות הטיסות(ה- Gate)וחנויות הדיוטי-פרי, לך לכיוון השער שממנו יוצאת הטיסה שלך - מס' ה- Gate שרשום על כרטיס הטיסה שלך או על המסכים באיזור הדיוטי-פרי, יש שילוט עם חצים שמראה את מיקום השער - אם לא תסתדר, תפנה לדוכן ה- Information.
* אפשר לבדוק גם באתר נמל-התעופה היכן נמצא איזור המעבר והשער(לא חייבים).
-
תודה רבה על העזרה.
-
-
יכול להיות שלא הבנת ו/או לא הסברת טוב.
בטיסה שלך לוינה, כנראה, אתה לא צריך לעבור בהגירה אלא לעבור ישר לאגף הטרנזיט ולהמתין שם לטיסה שלך לארץ, ככה שלא תהיה לך בעיה עם מסמכים רפואיים.
על מנת שהמזוודה תגיע אתך לארץ אתה צריך לדרוש בצ’ק אין בבנגקוק שישימו לך על המזוודה יעד סופי TLV.
בהצלחה
-
בקשר לקונקשן- בירידה מהמטוס אפשר לשאול נציג של חברת התעופה/נמל תעופה, יכול לחסוך התבלבלויות ולחץ.
חברות שמתרכזות בקונקשנים אפילו דואגות בצורה אקטיבית להודיע ולכוון נוסעים.